اقتدار رهبري، خون شهدا و آگاهي مردم، عوامل مهم پيروزي ملت ايران است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از تبريز، سعيد برقي در اين مراسم با اشاره به آزادي خرمشهر و علل وقوع جنگ تحميلي اظهار داشت: با وجود همه سختيها و خسارات جنگ، امروز ايران اسلامي به يك كشور مقتدر و عزتمند تبديل شده است.
وي تصريح كرد: فتنه دوم خرداد هم از جمله فتنههايي بود كه با هدف براندازي نظام صورت گرفت و در آن جريان، چهره منافقان و بدخواهان نظام براي همه مشخص شد.
فرماندار بناب با اشاره به لزوم شناخت جريانات سياسي افزود: اصلي ترين عامل نجات كشور در صحنههاي مختلف سياسي آگاهي و بصيرت مردم است.
برقي در ادامه از مردم خواست در انتخابات آتي شوراهاي اسلامي، مجلس شوراي اسلامي و رياست جمهوري به افرادي راي دهند كه طرفدار حق، مطيع ولايت فقيه و داراي سابقه درخشان باشند.
فرمانده سپاه بناب نيز با اشاره به ادامه راه ايثار و شهادت توسط يادگاران دفاع مقدس و امت حزب الله تصريح كرد: با افتخار تمام به دشمنان داخلي و خارجي اعلام مي كنيم كه اين ايثارگران و جوانان مومن و غيور ايران ضمن ادامه راه خونين شهدا، در جبهه فرهنگي و دفاع از ارزشهاي اسلام و انقلاب مبارزه خواهند كرد.
خاطرنشان مي شود، در اين مراسم از رزمندگان دوران دفاع مقدس كه در عمليات آزادسازي خرمشهر حضور داشتند، تجليل شد.
همچنين سالن چند منظوره بسيج جوانان بناب كه در فضايي به مساحت 368 مترمربع و باهزينهاي بالغ بر 150 ميليون ريال احداث شده است به بهره برداري رسيد./انتهاي پيام/