کد خبر:۷۲۹۰۴۵
تولیت آستان قدس رضوی:

مشهد می‌تواند قطب سلامت و مرجعیت علمی منطقه شود

تولیت آستان قدس رضوی گفت: مشهد این پتانسیل را دارد که به عنوان قطب سلامت منطقه و همچنین مرجعیت علمی منطقه باشد و این اصلا یک موضوع دست نیافتنی نیست.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید ابراهیم رییسی تولیت آستان قدس رضوی در مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس پزشکان قلب ایران و اروپا که صبح امروز در بیمارستان رضوی مشهد مقدس آغاز شد گفت: این دومین نشست و کنگره است که در این مرکز درمانی در شهر مشهد تشکیل می‌شود و صمیمانه از دست اندرکاران برگزاری آن تشکر میکنم.

وی افزود: در این نشست علمی و هم اندیشی کاری بزرگ و ارزشمند است و خصوصا در شهر مشهد و در جوار امام رضا باعث خیرات و برکات بسیاری خواهد شد و امید داریم به نفع مردم باشد.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: امروز بررسی کارشناسی و برخورداری از کار دانش بنیان ضرورتی غیر انکار است و باید برای رفع هر وسیله‌ای به دنبال آسیب‌ها و علل آن رفت و تلاش کنیم که شاهد کاهش بیماری‌ها از جمله قلب و عروق باشیم

رئیسی تصریح کرد: آمار‌ها تهدید کننده است و این‌ها نشانه‌های خوبی نیست و متاسفانه با افزایش بیماری‌های قلب و عروق مواجه هستیم.

وی افزود: پیشنهاد می‌کنم در این کنگره ضرورت اقدامات جراحی و آق امات پیشگیرانه را هم در دستور کار خود قرار دهند و بخش‌های بهداشتی را هم فعال کنید تا به سمت کاهش بیماری‌های قلب و عروق حرکت کنیم.

تولیت آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های مشهد از چهره‌های علمی بی شماری برخوردارند و ما پیشنهاد کردیم بهتر است مشهد به یک مرجعیت علمی تبدیل شود و به عنوان قطب سلامت در منطقه تبدیل شود و این موضوع اصلا دست نیافتنی نیست.

رییسی گفت: مشهد می‌تواند به جایگاه قطب پزشکی و سلامت برسد و اصلا کار سختی نیست و ما مصمم هستیم که ارتقا علمی و رسیدن به جایگاه مرجعیت علمی و توسعه مراکز تضمین کننده سلامت را در دستور کار خود نگه داریم.

وی ادامه داد: مطمئن باشید که کاری که امام رضا را خشنود می‌کند همین است که ما تلاش کنیم تا مردم از آلام و مشکلات بهداشتی و پزشکی شأن کاسته شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار