کد خبر:۷۲۹۲۴۹
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان:

پژوهش‌ها و تحقیقات باید در راستای تحقق اهداف اسناد بالادستی دانشگاهی باشند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت: در سال‌های اخیر، اقدامات خوبی در دانشگاه لرستان برای تقویت پژوهش‌محوری کاربردی انجام شده و توانسته‌ایم مرکز رشد واحد‌های فناور و مرکز آپا را در دانشگاه راه‌اندازی کنیم.
//علم‌آموزی زمانی مفید است که منجر به حل چالش‌های جامعه شود/ برای تقویت پژوهش‌محوری کاربردی در دانشگاه لرستان، اقدامات خوبی انجام داده ایممحمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان امروز ۱۴ آذرماه در نشست مشترک معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و رؤسای پارک‌های علم و فناوری منطقه پنج کشور که به میزبانی معاونت پژوهشی و فناوری این دانشگاه برگزار شد، گفت: دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منطقه پنج کشور بایستی تبادل دیدگاه و همکاری‌های مشترک خود را برای انجام هر چه بیشتر پژوهش‌های کاربردی در جهت رفع چالش‌ها و معضلات منطقه پنج کشور بیشتر نمایند.

فیضیان افزود: استان‌های منطقه پنج کشور درد‌ها و چالش‌های مشترکی دارند؛ مثلاً موضوعات محیط‌زیست، جنگل‌ها، منابع آب، ریزگرد‌ها و زوال بلوط. برای رفع اینگونه چالش‌ها بایستی پژوهش‌های کاربردی را تقویت کنیم و تلاش نماییم که ارتباط بین دانشگاه‌ها با بخش اجرایی بیشتر شود.

وی تشریح کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر، اقدامات خوبی در دانشگاه لرستان برای تقویت پژوهش‌محوری کاربردی انجام شده است؛ از جمله این‌که دفتر ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان به سطح مدیریت ارتقاء یافته است و توانسته‌ایم مراکزی همچون مرکز رشد واحد‌های فناور و مرکز آپا را در دانشگاه لرستان راه‌اندازی کنیم. همچنین تجهیزات خوبی برای آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان خریداری و نصب شده است که همگی این کار‌ها در جهت تقویت ارتباط بین دانشگاه با بخش‌های صنعت و کارآفرینی استان لرستان بوده است.

محمد فیضیان، تصریح کرد: علم‌آموزی زمانی مفید است که منجر به حل چالش‌های جامعه شود. تحقق این مهم نیز نیازمند تقویت ارتباط بین دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری با جامعه است و همچنین بایستی همفکری بین دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان‌های یک منطقه، مثلاً استان‌های زاگرس‌نشین را بیشتر نماییم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان اظهار داشت: در بخش پایان‌نامه‌هایی دانشجویی نیز باید تلاش کنیم این پایان‌نامه‌ها در جهت تحقیقات کاربردی متناسب با مشکلات و چالش‌های استانی تهیه شوند. پژوهش‌ها و تحقیقات، بایستی هم در راستای تحقق اهداف اسناد بالادستی دانشگاهی باشند و هم اینکه، بتوانند معضلات و چالش‌های منطقه‌ای و استانی را رفع نمایند.

رئیس پارک علم و فناوری استان لرستان، محمودرضا شاکرمی نیز در این نشست گفت: در مراکز دانشگاهی بایستی مقاله‌محوری در راستای تلاش برای رفع چالش‌های منطقه‌ای و استانی باشد. استان‌های منطقه پنج کشور، دارای معضلات و چالش‌های مشترکی هستند که پژوهشگران و محققان دانشگاهی، بایستی با رویکرد رفع معضلات جامعه، پژوهش‌ها و تحقیقات خود را تهیه نمایند. نیاز به پژوهش‌های کاربردی بایستی یک نیاز اجباری برای دانشگاه‌های ما باشد.

گفتنی است، منطقه پنج کشور شامل استان‌های لرستان، ایلام، کرمانشاه و کردستان می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار