آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۹۳۲۰
رئیس‌جمهور قرقیزستان:

احتمال شکل‌گیری یک ارز واحد بین کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیایی

رئیس‌جمهور قرقیزستان گفت:‌این احتمال وجود دارد که کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیایی در آینده شببه به اتحادیه اروپا یک ارز واحد ایجاد کنند.
به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، سورونبای جینبکف رئیس‌جمهور قرقیزستان گفت: این احتمال وجود دارد که کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیایی شبیه به اتحادیه اروپا اقدام به ایجاد یک ارز واحد کنند.

وی گفت: من قویا به آینده اتحادیه اقتصادی اوراسیایی اعتقاد دارم و ما پتانسیل‌های بسیار بزرگی داریم.

رئیس‌جمهور قرقیزستان ادامه داد: اتحادیه اروپا یک ارز واحد دارد و البته ما نیز به این نقطه خواهیم رسید، اما زمان‌بر است. ما باید بهترین کاری که اتحادیه اروپا انجام داد اجرا کنیم و برای رسیدن به آن باید کار کرد.

جینبکف گفت: همانند اتحادیه اروپا ما نه مرزی داریم و نه نیرو‌های مرزبانی. تمام مردم ما آزاد هستند تا در قالب این اتحادیه سفر کنند و از خدمات آن شامل خدمات پزشکی، آموزشی و ... در هر جای کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیایی بهره‌مند شوند.

به گفته رئیس‌جمهور قرقیزستان کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیایی باید همکاری‌ها برای افزایش رقابت پذیری خود با کشور‌های ثالث را افزایش دهند.

جینبفک میگوید:‌کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیایی می‌توانند با دیگر کشور‌های خارجی رقابت کنند و ما باید بر همین مبنا کار کنیم.

وی افزود:‌من معتقدم در سال ۲۰۴۰ اقتصاد کشور‌های ما شبیه به اقتصاد کشور‌های اتحادیه اروپا، آمریکا، ژاپن و دیگر کشور‌های پیشتاز خواهد بود.

رئیس‌جمهور قرقیزستان می‌گوید: اتحادیه اقتصادی اوراسیایی باید با جذب اعضای جدید خود را گسترش دهد.

اتحادیه اقتصادی اوراسیایی با توافق گمرکی روسیه، قزاقستان و بلاروس در سال ۲۰۱۵ تشکیل شد و سپس ارمنستان و قرقیزستان به این اتحادیه پیوستند. ویتنام هم در سال ۲۰۱۶ اولین عضو غیرمنطقه‌ای اتحادیه اوراسیایی شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار