دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بناب گفت: از رئیس دانشگاه میخواهیم که این دانشگاه را از گود بازیهای سیاسی خارج کرده و آن را به ریل رشد اخلاق و علم و پیشرفت برگرداند؛ هر چند در این میان منافع عدهای کاسب به خطر بیافتد.
محمدصادق نبائی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بناب در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو ضمن گرامیداشت روز دانشجو و ضمن انتقاد از عملکرد دولت در برخورد با دانشجویان گفت: پائیز پنجم دولت آقای روحانی است و امروز مجال صحبت و سخن گفتن نیست و زمان عمل به وعدههایی است که به مردم داده شده است وعدههایی که موجب شد مردم به به وی رای دهند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بناب افزود: امروز خبری از پویائی و سرزندگی دانشگاه نیست، چرا که دانشگاه خسته است، خسته از بازیهایی که دانشگاه را تبدیل به باشگاه سیاسی گروهها و به خصوص نمایندگان شهر کرده است که نمونه بارز آن را میتوان در ۱۸ ماه سرپرستی فردی دانست که کمترین اعتقادی را به دانشجو و محیط دانشگاهی نداشت.
وی تاکید کرد: ۱۸ماه از بهترین فرصتی که میتوانست صرف رشد اخلاق و علم و تعالی دانشگاه شود، مثل آب خوردن تلف شد که باعث و بانی آن رویکرد غلط نمایندهای است که حضورش در دور بعدی مجلس را به تزریق و دخالت در انتصابات نیروهای ادارات شهرستان، به خصوص دانشگاه مصرف کرده و افرادی که در دانشگاه، مسئول برخی از قسمتها شده اند که در هر منصبی، برای دانشگاه جز مشکل آفرینی نتیجه دیگر نداشته اند.
نبائی در ادامه با خطاب قرار دادن رئیس دانشگاه بناب تاکید کرد: آقای پیری از شما تقاضا داریم دانشگاه را از گود بازیهای سیاسی خارج کرده و آن را به ریل رشد اخلاق و علم و پیشرفت برگردانید، هر چند در این میان منافع عدهای کاسب به خطر بیافتد. چه در قامت اشخاص و چه در قامت جریانهای یکبار مصرفی که گاه با رفتارهای رابین هودی همچون نوشتن نامه اجرای موسیقی زنده در دانشگاه سعی بر حاشیه بردن هنر و موسیقی دارند.
وی تصریح کرد: ما نمیخواهیم برای هنر و موسیقی حاشیه سازی شود و باعث به تعطیلی کشاندن کلی آن و هنجارشکنیهای عدهای شود، اما با تمام این اوصاف تشکل تماما دانشجویی جامعه اسلامی برای مشکلاتی که اولویت امروز ما دانشحویان است راهکارهایی دارد.
این فعال دانشجویی با اشاره به مشکلات صنفی دانشجویان ادامه داد: مشکلات صنفی شاید عامهترین و همه فهمترین موضوع بین دانشجویان است که میتوان از اهم آنها به پیگیری مبالغ واریز شده برای دروس دوباره اخذ شده که دانشگاه به بهانه تصویب هیئت امنا از دانشجویان اخذ کرده است، اشاره کرد و هنوز که هنوز است از سرنوشت مبالغ واریزی خبری نیست.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بناب افزود: معضل و مشکل اساسی دیگر دانشجویان، مسائل رفاهی دانشجویان است چرا که اگر دانشجویی مشکل اقتصادی داشته باشد دیگر نمیتواند بهتر فکر کند و مباحث علمی را جلو ببرد. این موضوع هم از طرف جامعه اسلامی در شورای مرکزی امسال با برپائی صندوق حمایتی در دانشگاه صورت خواهد پذیرفت که برای پیشبرد آن به کمکهای شما و مسئولین محترم نیازمند خواهیم بود.
وی یادآور شد:، اما علاوه بر مطالبی که گفته شد، دغدغه فکری برای رشد و تعالی ارزشها و فرهنگ، موضوع دیگری است که بایستی مورد توجه قرار گیرد و این در حالیست که برخی مسئولین گویا دانشجویان را رقیب خود میبینند. این مسئولین همان هائی هستند که روزها و بلکه هفتهها دانشجو را در اتاق خود نکه میدارند و اجازه صحبت را به آنها نمیدهند. همانهایی که از شفافیت مالی فرار میکنند و برای هر فعالیت فرهنگی جمله تَکراری بودجه وجود ندارد را بکار میبرند و این سیاستی است که توسط شخص معاونت فرهنگی پیگیری میشود، اما در این میان آنچه ما را آزار میدهد رفتار ایشان با دانشجویان است، گویا این دانشجویان هستند که بخاطر کاستیها و ناتوانیهای ایشان بایستی شرمنده باشند.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: از آقای پیری رئیس دانشگاه بناب میخواهیم در خصوص انتصابات مدیران، ملاک را رضایتمندی دانشجویان قرار دهند و تجربه تلخ انتصابات براساس باندبازی و جناحی که هنوز هم برخی اسلاف آنها باقی اند را دوباره تَکرار نکند.