شاپرک شجری زاده در یک کنفرانس مطبوعاتی در پارلمان کانادا که توسط ایروین کاتلر مشاور UANI یا "اتحاد علیه ایران هستهای" برگزار شد، خواستار تحریم ایران شد تا چهره اصلی دختران خیابان انقلاب را به مردم ایران نشان دهد.
گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو - علی ترابی، دختران خیابان انقلاب پدیدهای نوظهور در ادبیات سیاسی اجتماعی ایران بود که تقریبا از یک سال قبل رواج یافت. این پدیده در یک سال حضور خود در اذهان عمومی جامعه دستخوش اتفاقات زیادی شد، از آنجا که بسیاری از رسانههای معاند و ضد انقلاب روی پست برق رفتن چند دختر را نماد انقلاب زنانه در ایران خواندند تا بازداشت شدن این افراد و دست آخر سر در آوردن آنها از مجلس کانادا و درخواست شان برای تحریم ایران اسلامی و مردم مقاوم آن. در این گزارش سعی داریم نگاهی گذرا به تمام اتفاقات رخ داده حول این عبارت نوظهور در ادبیات سیاسی اجتماعی ایران داشته باشیم و قصد و نیتهای پشت سر آن را تا حدی واکاوی کنیم. پس پیشنهاد میکنیم تا پایان گزارش با ما همراه باشید و ببینید چگونه میتوان از یک جعبه پست برق در خیابان انقلاب تهران به پارلمان کانادا و اخذ اقامت این کشور رسید.
در دومین روز از دهه فجر سال ۹۶ بی بی سی، بنگاه دروغ پراکنی روباه پیر سرخوش اقدام چند دختر در برداشتن روسری و بالارفتن از پستهای برق و دلخوش به دست به دست شدن تصاویر این کار در فضای مجازی گزارشی روی خروجی برد و با آب و تاب فراوان از ظلم! بر زنان ایرانی گفت و در نهایت این کار را نمادی از یک انقلاب زنانه دانست.
در سوی دیگر میدان، اما بسیاری معتقد بودند این هم مثل تمام سناریوهای شکسته خورده، اقدامی است برای اعمال فشار بیشتر به مردم و بازهم نمیتوان امید داشت که در پس این پرده و روسری افتاده حتی کورسوی روشنی برای خیرخواهی مردم ایران قابل رویت باشد. در همین راستا میتوان رجوع کرد به صحبتهای مهدی محمدی در همان ایام و این چنین خواند، «عبور جامعه ایرانی از حجاب، بیشتر یک پروژه تبلیغاتی است و هیچ مشاهده میدانی یا داده واقعی تجربی از آن حمایت نمیکند. در میان اکثریت درس خوانده و تحصیل کرده زنان در ایران، مسئله اصلی اکنون کرامت و منزلت اجتماعی است که بحران بیکاری و دشوار شدن آغاز و تثبیت یک زندگی آبرومند، آن را به شدت مخدوش کرده است.»
برای مشاهده متن صحبت های محمدی روی تصویر کلیک کنید
اما اوج شکست دختران خیابان انقلاب همان بی توجهی مردم خیابان و عبور بی تفاوت رهگذران از کنار این عروسکهای خیمه شب بازی بود. بی شک اگر مطابق ادعای مطرح شده توسط خیلیها این اقدام صدایی خاموش از گلوی بسیاری زنان ایرانی بود باید شاهد همراهی خودجوش دیگر زنان ایرانی و یا دست کم تشویق همین معدود افراد در کنار پایگاه پست برقی شان در آن روزها میبودیم.
حمایتهای عجیب برخی چهرههای شاخص از دختران خیابان انقلاب
ماجرای دختران خیابان انقلاب در ادامه رنگ و بوی دیگری گرفت. آنجا که دستگاه قضا برای محاکمه افرادی که علنا قانون کشور را نقض میکردند وارد میدان شد و چند نفر از این قانون شکنان را بازداشت کرد. در این هنگام نقاب از چهره چند بازیگر دیگر این بازی برداشته شد. بسیاری از چهرهای اصلاح طلب، همصدا با رسانههای ضدانقلاب نوای واحقوق بشراه سردادند کهای وای از ظلم بر زنان ایرانی و نداشتن حق اعتراض مدنی. در همین راستا نماینده مردم اصفهان در مجلس نیز در توئیتی آسمان و ریسمان را به هم بافت و نوشت: «#دختران_خیابان_انقلاب، همان دخترانی هستند که سالهاست برای سهمیه قبولی کنکور، برای اشتغال، برای #مشارکت_سیاسی، برای تصدی پستهای مدیریتی، برای حضور در ورزشگاهها، برای اجرای #موسیقی زنده بر روی سن و... پشت دروازههای #تبعیض_جنسیتی ماندهاند. از ماست که برماست...»
باز هم ردپای فتنه ۸۸ و پول پاشی آل سعود به میان آمد در آخرین روزهای سال ۹۶ در حالیکه مردم به استقبال جشن سال نو میرفتند توئیت یکی از دختران خیابان انقلاب که برای ارائه توضیحات به دادگاه رفته بود، پرده دیگری از ذات اصلی این حرکت را پیش روی مردم نمایانگر کرد. مریم شریعتمداری روز شنبه ۲۶ اسفند، در توییتر خود با هشتگ "انقدر_وقیحانه" عکسی از پاکتی با تعدادی ایرانچک ۵۰ هزار تومانی منتشر کرد و گلایه کرد که بستهای به عنوان هدیه دریافت کرده که در آن مبلغی پول بوده است. به گفته خانم شریعتمداری به او گفته شده بود که این هدیه از طرف زهرا رهنورد به او داده شده است و این سرمنشایی شد تا صحبتهای حیدر مصلحی در حاشیه جلسه هیئت دولت دهم در تایید کمک یک میلیارد دلاری به سران فتنه توسط برخی کشورها – بخوانید آل سعود- را به یاد بیاوریم.
پرده آخر/ افتادن تمام نقابها و نمایان شدن خواسته اصلی دختران خیابان انقلاب اما پس از کش و قوسهای فراوان، پس از آنکه مردم در فضای مجازی با دختران اصلی خیابان انقلاب آشنا شدند و دلاوری زنان ایرانی در مسابقات ورزشی و علمی مختلف را دیدند، پس از سپری کردن روزهایی که خانواده مسیح علینژاد رسما از وی اعلام برائت کردند، پس از آنکه بارهای و بارها اسناد کمکهای مالی خزانه داری آمریکا به مسیح پولی نژاد! منتشر شد و پس از آنکه تصویر عیاشی وطن فروشان در آغوش هم منتشر شد؛ زمان نمایان شدن ذات اصلی عروسکهای خیمه شب بازی که نام دختران خیابان انقلاب را بر خود نهاده بودند فرا رسید. ماموریت نهایی به عهده شاپرک شجری زاده قرار گرفت، آنهم در پارلمان کانادا. او که در اسفند سال ۹۶ بخاطر قانون شکنی اش بازداشت شد، اما بعد از یک هفته به قید وثیقه آزاد شده بود و در تیرماه سال جاری در پیامی ویدیویی اعلام کرد که ایران را ترک کرده؛ در یک کنفرانس مطبوعاتی در پارلمان کانادا که توسط ایروین کاتلر مشاور UANI یا "اتحاد علیه ایران هستهای" برگزار شد، خواستار تحریم ایران شد.
این وطن فروشی آشکار موج گستردهای از واکنشها را در فضای مجازی در بر داشت، اما شاید مهمترین گزاره مطرح شده همین نمایان شدن ذات اصلی این عروسکهای خیمه شب بازی بود. افرادی که به دروغ ادعای خیرخواهی زنان و جامعه ایرانی را داشتند، ولی نهایتا تحریم شدن همان مردم را در میان دشمنان ایران فریاد کردند. در پایان نگاهی خواهیم داشت به چندین مورد از واکنشهای کاربران فضای مجازی به وقاحت شاپرک شجری زاده در وطن فروشی...
هر چی میمون زشت تر بازیش هم بیشتر
آخه چه کسایی هم از حقوق بشر حرف میزنند و میخوان ایران تحریم بشه یه مشت عقده ای فراری و روانی که هنری برای معروف شدن و جلب توجه دیگران ندارن افتادن به کاسه لیسی و نوکری غربی ها
دست آخر معلوم شد این بشر دنبال چه بوده است دنبال بی بند و باری بوده است الان را نبین تحویلت می گیرند حالا برو قاطی بی بند و بار های گذشته شو ،توی انگشتانشان بچرخانند و آن را که فکرش را نمی کردید به سرت بیاورند تا مثل آنها پشیمانی را در داخل وجودت مز مزه کن و جرات هم نداشته باشی سفره دلت را به کسی افشا کنی و مثل گور به گور شدها، با دلی رنجور و سفره ای پر از درد و غم و غصه به گور ببری
خدا نكنه هيج انساني را به خودش واگذار كنه.
امام علي عليه السلام مي فرمايند:انسان را با فخر و مباهات چه مناسبت است كه ابتداي خلقتش نطفه اي بدبو و آخر خلقتش هم لاشه اي بدبو است.
پس بايد انسان سعي كند با كسب تقوي و عمل صالح(نه اينكه وطن فروشي و هرزگي كند) خود را به بالاترين مرتبه خلقت برساند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
آخه چه کسایی هم از حقوق بشر حرف میزنند و میخوان ایران تحریم بشه یه مشت عقده ای فراری و روانی که هنری برای معروف شدن و جلب توجه دیگران ندارن افتادن به کاسه لیسی و نوکری غربی ها
امام علي عليه السلام مي فرمايند:انسان را با فخر و مباهات چه مناسبت است كه ابتداي خلقتش نطفه اي بدبو و آخر خلقتش هم لاشه اي بدبو است.
پس بايد انسان سعي كند با كسب تقوي و عمل صالح(نه اينكه وطن فروشي و هرزگي كند) خود را به بالاترين مرتبه خلقت برساند.