کد خبر:۷۳۱۱۹۱
گزارش بیست|

یادگیری زبان را با دنیای استارت‌آپ‌ها تجربه کنید/ آموزشگاهی آنلاین در دل «تیکا»

اگر رفتن به موسسات و کلاس‌های آموزشی متنوع برای یادگیری زبان دوم شما را خسته کرده است با دنیای استارت‌آپ‌ها همراه شوید تا با صرف کمترین زمان و هزینه بهترین یادگیری را تجربه کنید.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محیا معصومی- شرکت در کلاس‌ها و دوره‌های مختلف آموزشی همواره یکی از دغدغه‌های نسل جوان بوده است، دغدغه از آن حیث که برای ثبت‌نام هرکدام از آن‌ها هزینه و برای شرکت در دوره‌ها به زمان زیادی نیاز است و از قضا، جوانان امروزی آنقدر سرگرم کار و دروس دانشگاهی هستند که دیگر فرصت خالی برای شرکت در کلاس‌های متفرقه را ندارند مگر آنکه از زمان استراحت و تفریح خود بگذرند.

مهمترین و جذاب‌ترین کلاس فوق‌العاده آموزشی شاید کلاس‌های یادگیری زبان خارجه باشد. فراگیری زبان کشور‌های مختلف چندی است که در بین مردم جایگاه خاصی پیدا کرده و بدون محدودیت سنی همه به یادگیری زبان دوم فکر می‌کنند، از این رو موسسات و کلاس‌های آموزشی رنگارنگ در سطح شهر هر کدام با شعاری اقدام به برگزاری دوره‌های یاددهی زبان می‌کنند.

در همین هیاهو، انتخاب یک موسسه معتبر برای یاد گرفتن صحیح و دقیق زبان همواره ذهن مخاطبان را به خود مشغول کرده است به گونه‌ای که همواره به دنبال این هستند که چگونه در کوتاهترین زمان و کمترین هزینه به زبان دیگر مسلط شوند. هرچند که تعدادی از موسسات با اسامی خاص معمولا سرزبان‌ها هستند و جمعیت بیشتری از مردم برای یادگیری مناسب زبان آن‌ها را پیشنهاد می‌کنند، اما به هرحال زمان شرکت و هزینه ثبت‌نام نکته مهمی برای کلاس‌های زبان است.

تمام این مشکلات و دغدغه‌هایی که روزگاری مردم با آن‌ها دسته پنجه نرم می‌کردند حال با دنیای استارت‌آپ‌ها دگرگون شده است، استارت آپ‌ها که هر روز شگفتی جدیدی را به دنیای انسان‌ها هدیه می‌کنند و هربار مشکلی از مشکلات را تسهیل می‌بخشند این بار به کمک کلاس‌های آموزشی آمده‌اند، کلاس‌هایی که صرف زمان و هزینه زیاد برای آن‌ها حرف اول را می‌زند.

تیکا کالجی آنلاین برای یادگیری زبان 
سه تن از جوانان این مرز بوم با دغدغه‌مندی مردمان و کمک گرفتن از دنیای استارت‌آپ‌ها طی اقدامی نوین مشکل کاربران با موسسات و کلاس‌های زبان را حل کردند. «استارت‌آپ تیکا» یک پلتفرم آموزش زبان است که با استفاده از بروزترین متد‌های E-Learning و تیمی متشکل از متخصصان درصدد آن است که آموزش زبان را به صورت ساختارمند و نه سنتی به زبان آموزان و تمامی فارسی زبانان ارائه دهد.
یادگیری زبان را با دنیای استارت‌آپ‌ها تجربه کنید/ آموزشگاهی آنلاین در دل «تیکا»
 
«تیکا» یک اپلیکیشن موقت که بعد از چند روز خسته‌کننده باشد یا صرفا یک شیوه آموزشی بدون پشتوانه نیست، بلکه یک کالج همراه و یک آموزشگاه آنلاین برای کاربران است.

حسین محسنیان یکی از اعضای تیم استارت‌آپی «تیکا» در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره فعالیت خود بیان کرد: دغدغه‌ای که همواره تیم تیکا با آن دست و پنجه نرم می‌کند و همواره در تلاش است تا با تیکا بهتر این مسئله را حل کند، ارائه درس‌ها و محتوای آموزشی در قالب سرگرم کننده، جذاب و ساختارمند است.

مشکلاتی که تیکا را به ثمر نشاند
وی ادامه داد: فرار بودن و در ذهن جای نگرفتن مطالب زبان‌های خارجی یکی از عمده مشکلاتی است که در یادگیری آن‌ها وجود دارد از این رودر تیکا روش و متدی ارائه دادیم که مطابق آن متناسب با عملکرد هر کاربر مرور مطالب و یادآوری تنظیم می‌شود تا یادگیری و عملکرد کاربر تقویت شود.

محسنیان اظهار داشت: یکی دیگر از مشکلاتی که کاربران با آموزشگاه‌های زبان دارند این است که خیلی از آن‌ها بعد مدتی کلاس رفتن خسته می‌شوند و از ادامه کلاس‌ها صرف نظر می‌کنند، این خستگی دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد مثل تحمیل هزینه‌های بالا یا دشواری مسیر‌های دسترسی به موسسات آموزشی.

وی با اشاره به کارکرد تیکا عنوان کرد: ما تمام کلاس‌های آموزشگاهی را در قالب یک نرم‌افزار گنجاندیم و با تهیه ویدئو‌های آموزشی از مدرسان برتر کشور سعی کردیم بهترین آموزش‌ها را به کاربران ارائه کنیم.

یادگیری زبان را با دنیای استارت‌آپ‌ها تجربه کنید/ آموزشگاهی آنلاین در دل «تیکا»
 
کسب‌وکاری جدید برای مدرسان خصوصی زبان‌های خارجی
این عضو تیم استارت‌آپی «تیکا» با بیان اینکه بعد از دیدن ویدئو‌های آموزشی کاربران باید بلافاصله تمرین‌های مرتبط با بخش را انجام دهند و پس از گذراندن موفق دوره خود، دوره و درس جدید را آغاز کنند، تصریح کرد: در تیکا پلتفرمی آماده شده تا مدرسانی که به صورت خصوصی فعالیت می‌کنند بتوانند دوره‌های آموزش‌دهی خود را در نرم افزار قرار دهند و از این طریق کسب درآمد داشته باشند.

به گفته وی، برخی مدرسان حتی می‌توانند دوره‌های آموزش‌دهی آیلتس، تافل و ... را در نرم‌افزار قرار دهند.

محسنیان بیان کرد: کاربران با مراجعه به فایل‌های آموزشی مدرسان نسبت به میزان رضایتشان برای بهره‌گیری از ویدئو‌ها به آن‌ها امتیاز می‌دهند و اینگونه کاربران تازه می‌توانندشناخت بیشتری نسبت به دوره هر مدرس داشته باشند.

پیشبرد اهداف و توسعه کار سرمایه می‌خواهد
وی با بیان اینکه تقریبا سعی شده هر ۴ مهارت زبان reading، speaking، lisening و writing در این نرم‌افزار قرار گرفته شود، گفت: ۴ ماه ابتدای فعالیت خود نزدیک به ۲ هزار کاربر داشتیم، اما طی نظرخواهی و ارتباطی که با آن‌ها برای بهبود عملکرد تیکا تدارک دیدیم و برخی اعمال تغییرات جزئی، توانستیم در ماه‌های بعد تعداد کاربران خود را به ۱۰ هزار نفر برسانیم و افزایش دهیم. درحقیقت ۱۰ هزار کاربر داریم که نرم‌افزار را نصب کرده‌اند و تقریبا سه چهارم آن‌ها فعال هستند.
 
یادگیری زبان را با دنیای استارت‌آپ‌ها تجربه کنید/ آموزشگاهی آنلاین در دل «تیکا»

این عضو تیم استارت‌آپی «تیکا» در پاسخ به این سوال که کسب‌وکار نوپای فعلی تاکنون برای چند نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است، اظهار داشت: درحال حاضر به جز فعالیت من و همکارم برای بحث برنامه‌نویسی پروژه، ۵ مدرس، ۲ تولید کننده محتوا و ارتباط با مدرسان آموزشگاه‌ها و یک بازاریاب به ارائه خدمت می‌پردازند. البته تعدادی نیرو‌ها به ویژه مدرسان ما درحال افزایش است.

وی با اشاره به بزرگترین مشکل فعالیت استارت‌آپ تیکا بیان کرد: درحال حاضر حامی داریم، اما بدون شک برای توسعه کار و پیشبرد اهداف خود به سرمایه بیشتری نیاز داریم بنابراین بزرگترین مشکل ما تامین مالی و نیروی انسانی متخصص موردنیاز است.

محسنیان ادامه داد: با توجه به آنکه تمامی محتوای ما به صورت سفارشی است و تولید محتوا به خودمان تعلق دارد مشکل و نگرانی خاصی برای عدم رعایت قانون کپی رایت از سوی سودجویان نیستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار