آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۱۷۶۰
حجت‎الاسلام محمدیان در قوچان:

خودمان را جای جوانی بگذاریم که مجبور است از پدرش پول بگیرد/ دوران زیاد حرف زدن گذشته است

رئیس شورای نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: باید کمی هم خودمان را جای جوانان بگذاریم، جوانی که وقت ازدواجش فرا رسیده، اما در ۲۴ سالگی باید غرورش را شکسته و از پدرش پول بگیرد، غمگین و افسرده می‌شود.
امید ملائی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت‌الاسلام محمد محمدیان، رئیس شورای نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ظهر دیروز در نشست هم‌اندیشی اساتید حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی قوچان در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه صنعتی این شهرستان گفت: طی یک بررسی انجام شده مشخص شد ۹۰ درصد دانشجویان از نظر اعتقادی به‌ قرآن، خدا، آخرت و توکل به‌ذات اقدس الهی اعتقاد دارند که البته این موضوع در مناسک کمی پایین‌تر می‌آید، اما باید کمی هم خودمان را جای جوانان بگذاریم.

محمدیان تصریح کرد: جوانی که وقت ازدواجش فرا رسیده، اما نمی‌تواند ازدواج کند و در ۲۴ سالگی باید غرورش را شکسته و از پدرش پول بگیرد، وقتی می‌بیند در تلویزیون همه مسئولان صورتشان سفید است، فکر می‌کند هیچ‌گاه نوبتش نمی‌شود؛ بنابراین غمگین و افسرده می‌شود.

رئیس شورای نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با یادآوری اینکه به‌این جوان فشار درونی و روحی وارد شده و نمی‌داند آینده‌اش چه می‌شود، بیان کرد: نمی‌توان اوضاع امروز را با ۵۰ سال قبل برای جوانان مقایسه کرد، انقلاب اسلامی خدمت‌های زیادی کرده است، اما باید با ادبیات جوانان امروز و کمی قابل‌فهم‌تر این مقایسه‌ها صورت بگیرد.

وی تأکید کرد: دوران زیاد حرف زدن گذشته است و باید بیشتر عمل کنیم، امروز باید روی راه ارتباط با جوانان و چگونگی رفع مشکلات و مسائل پیش روی آنان بیشتر از گذشته کار شود.

محمدیان با بیان این موضوع که ۱۰ درصد دانشگاهی بودن قوچان فرصت و پتانسیل خوبی بوده، اما در شاخص‌هایی مانند اقتصاد باید فکری شود، ادامه داد: مغز متفکر هر شهر عالمان هستند چه دانشگاهی و چه حوزوی، باید برای رشد و توسعه و رسیدن زندگی مردم به‌شأن و جایگاه واقعیت‌شان اقداماتی صورت بگیرد.

رئیس شورای نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به‌اینکه کار اصلی بر دوش عالمان حوزوی و دانشگاهی بوده و مردم انتظار فرصت‌شناسی و آسیب‌شناسی از آن‌ها دارند، گفت: هر فردی که مسؤولیت می‌گیرد باید ریل‌گذاری کرده و اساسی برای کار‌ها و فعالیت‌ها قرار بدهد تا دیگران هم این مسیر را طی کنند.

وی با تأکید بر اینکه امروز مسئله زندگی، معیشت، شغل و آینده جوانان مهم بوده و دغدغه بسیاری از خانواده‌های محسوب می‌شود، بیان کرد: اگر براساس روایاتی که گفته می‌شود، نصف دین با ازدواج حفظ می‌شود، بنابراین، نصف دیگر هم اشتغال بوده، چون در دنیای امروز حفظ دین فرزندان مهم است.

محمدیان با توصیه به‌ اساتید دانشگاه‌ها، طلاب و علمای حوزه‌های علمیه مبنی بر طراحی و ایده‌پردازی به‌همراه برنامه‌ریزی فعالیت‌ها و پیگیری از مسئولان در امور، گفت: باید از برکات ارتباط حوزه و دانشگاه برای مسیر توسعه و رشد استفاده شود، با طراحی جلسات مناسب و استفاده از فرصت‌ها به‌خروجی قابل قبولی دست پیدا کرد.

رئیس شورای نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به‌این موضوع که مقوله فرهنگ با دیگر موضوعات نظیر اقتصاد یا مدیریت متفاوت بوده، زیرا فرهنگ گفتاری نیست، بلکه رفتاری بوده، اما در موضوعات دیگر یک الگوی متعارف وجود دارد، افزود: شاید دولت برای موضوع گمرک یا دلار بخشنامه‌ای صادر کنند، اما بخش فرهنگی را نمی‌توان بخشنامه کرد، زیرا فرهنگ دارای سنخیت و اصل رفتاری است.

وی یادآور شد: کار فرهنگی متفاوت با دیگر فعالیت‌ها بوده و باید در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه  نگاه شود چه میزان انسانیت، روی پای خود ایستادن و مقاومت، احساس مسؤولیت و دوست داشتن دیگران در کنار مدرک به‌شاگردان آموخته شده است.

محمدیان با تأکید بر اینکه تربیت کار آسانی نبوده و باید روی شگرد‌ها و شیوه‌های آن‌وقت گذاشته شود، گفت: برای ارتباط میان حوزه و دانشگاه باید نگاه توحیدی به‌علم داشت و نظریه آیت‌الله جوادی آملی مبنی بر اینکه علم دارای دو بخش فعل و قول خدا است می‌تواند مبنای محکمی برای این مسئله قرار بگیرد.

رئیس شورای نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بابیان اینکه حوزه‌های علمیه به‌بیان قول خدا و حرف‌های ذات اقدس الهی می‌پردازند و دانشگاه‌ها فعل خدا یعنی چگونگی ترتیب این عالم و قوانینی که خدا روی زمین و جهان هستی قرار داده است را مطرح می‌کند، تصریح کرد: قرار گرفتن فعل و قول خدا در کنار یکدیگر معجزه می‌کند و آنچه در این عالم وجود انسان را طلا می‌کند، همین دو اصل است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار