کد خبر:۷۳۲۲۷۰

آشکار شدن ماهیت صهیونیستی فیسبوک/ نرمی با پسر نتانیاهو پس از توهین به مسلمانان

فیسبوک که پیش از این به دلیل رفتار‌های دوگانه در حذف صفحات فعالان و روزنامه‌نگاران مستقل فلسطینی به دستور گرفتن از رژیم صهیونیستی و آمریکا متهم شده با مدارا با پسر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ماهیت صهیونیستی‌اش را آشکارتر کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، فیسبوک که پیش از این به دلیل رفتار‌های دوگانه در حذف صفحات فعالان و روزنامه‌نگاران مستقل فلسطینی به دستور گرفتن از رژیم صهیونیستی و آمریکا متهم شده با بسنده کردن به تعلیق ۲۴ ساعته حساب کاربری پسر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، علی‌رغم توهین نژادپرستانه او به مسلمان‌ها، به شائبه‌ها در این باره قوت بخشید.

«یائیر نتانیاهو»، پسر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پنجشنبه در حساب کاربری‌اش در توئیتر به مسلمان‌ها توهین کرده و خواستار خروج آن‌ها از اراضی اشغالی فلسطین شده بود. او نوشت: «می‌دانید فقط کجا حمله‌ای اتفاق نمی‌افتد؟ در ایسلند و ژاپن که بر حسب اتفاق، مسلمانی در آنجا زندگی نمی‌کند.»

او در پیامی دیگر در فیسبوک نوشت فقط دو راه حل برای صلح وجود دارد: «یا تمام یهودی‌ها [اسرائیل]را ترک کند و یا تمام مسلمان‌ها از آن خارج شوند.» پسر ۲۷ ساله نتانیاهو نوشت: «من راهکار دوم را ترجیح می‌دهم.»

فیسبوک، علی‌رغم این توهین نژادپرستانه تنها برای ۲۴ ساعت حساب کاربری یائیر را معلق کرد.

استاندارد‌های دوگانه
روزنامه‌نگاران و فعالان فلسطینی از مدت‌ها پیش از رسانه‌های اجتماعی مانند فیسبوک و توئیتر بابت استاندارد‌های دوگانه در برخورد با مسائل مربوط به اسرائیل و فلسطین انتقاد کرده‌اند. سال گذشته پایگاه افشاگر اینترسپت فاش کرد فیسبوک بنا به درخواست رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا محتوا‌های کاربران را سانسور کرده و یا حساب‌های کاربری آن‌ها را مسدود می‌کند.

اردیبهشت‌ماه سال جاری، ده‌ها نفر از روزنامه‌نگاران فلسطینی در اعتراض به سیاست‌های فیسبوک در حذف صفحات فلسطینی‌ها مقابل دفتر سازمان ملل در غزه اعتراض کردند.

سلما معروف، سخنگوی حماس در آن زمان گفت: «فیسبوک سال گذشته تقریباً حساب کاربری ۲۰۰ فلسطینی را مسدود کرد و از آغاز سال ۲۰۱۸ هم به بهانه‌های واهی حساب ۱۰۰ نفر دیگر را مسدود کرده است.»

او همچنین گفت که حدود ۲۰ درصد از صفحات فیسبوک آشکارا کاربران را به خشونت علیه فلسطینی‌ها تحریک می‌کنند در حالی که هیچ برخورداری با آن‌ها صورت نمی‌گیرد.

ماه آوریل، «مرکز عربی پیشبرد رسانه‌های اجتماعی» گفت: واحد سایبری کابینه رژیم صهیونیستی رسماً اعلام کرده فیسبوک در سال ۲۰۱۷، ۸۰ درصد از موارد درخواستی این رژیم برای حذف محتوا‌ها و صفحات مربوط به فلسطینی‌ها را پذیرفته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار