آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۲۲۹۲
جمالی اعلام کرد؛

دانشجویان دانشگاه شریف و تهران در صدر کسب مدال‌های المپیاد علمی سال ۹۶ قرار گرفتند

معاون فنی آماری سازمان سنجش گفت: در بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور دانشجویان دانشگاه شریف و تهران بیشترین مدال المپیاد را کسب کردند.

دانشجویان دانشگاه شریف و تهران در صدر کسب مدال‌های المپیاد علمی سال ۹۶ قرار گرفتند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ جمالی دبیر المپیاد دانشجویی کشور و معاون فنی آماری سازمان سنجش در مراسم تجلیل از برگزیدگان بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد گفت: اولین دوره این المپیاد در ۶ رشته با تصویب شورای معاونین وزارت علوم سال ۱۳۷۵ برگزار شد و بدون وقفه ۲۳ دوره برگزاری آن را تاکنون شاهد بودیم.

وی با اشاره به مناطق ۱۰ گانه‌ای که المپیاد غیرمتمرکز سال ۹۷ را برگزار کردند ادامه داد: براساس مصوبه سال ۱۳۹۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش برای برگزاری آزمون‌های ملی و بین المللی مربوط به المپیاد‌ها موظف است.

جمالی اظهار داشت: شناسایی و معرفی استعداد‌های برتر، ترغیب و تشویق دانشجویان برای یادگیری بهتر و ماندن در کشور اعطای حمایت‌های مادی و معنوی برای پیشبرد مسیر از جمله اهداف برگزار المپیاد‌های علمی دانشجویی است.

به گفته وی المپیاد سال ۹۷ با ۳ رشته بیشتر از سال گذشته برگزار شده که این ۳ رشته شامل روانشناسی، مهندسی صنایع و بین رشته‌ای علوم و فناوری سلول‌های بنیادی و علوم بافت است.

دبیر المپیاد علمی دانشجویی کشور در ادامه صحبت‌های خود به همکاری سازمان‌ها و معاونت‌های مختلف کشور اشاره کرد و اعضای کمیته علمی المپیاد در رشته‌های مختلف را نام برد.

جمالی درباره شیوه برگزاری المپیاد اظهار داشت: برگزاری این المپیاد مانند سنوات اخیر پیگیری شد. برگزیدگانی که امروز معرفی شدند هر کدام می‌توانستند از دو شیوع مختلف وارد مرحله نهایی المپیاد شوند.

وی با اشاره به شیوه‌های برگزاری ادامه داد: اولین روش شرکت در آزمون ارشد ۹۷ بود که از بین ۳۰۷ هزار و ۳۵۵ شرکت کننده آزمون ارشد ۳۷۷ نفر انتخاب شدند. روش دوم به صورت نیمه متمرکز بود که برگزیده گان هر دانشگاه معرفی می‌شدند.

وی با بیان اینکه در روش دوم ۹۸۱ هزار و ۷۱ نفر معرفی شدند گفت: برای برگزاری آزمون تشریحی در مناطق ۱۰ گانه طی روش دوم ۳ هزار و ۳۱۵ نفر شرکت کردند و در نهایت ۸۰۰ برگزیده انتخاب شدند.

جمالی ادامه داد: لذا مجموعا از هر دو روش ۱۱۷۷ نفر برای مرحله نهایی معرفی شدند و در این مرحله ۹۷۹ نفر به رقابت پرداختند.

معاون فنی آماری سازمان سنجش عنوان کرد: در مراسم امروز ۷۹ برگزیده نهایی بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور تجلیل شدند که از این ۷۹ نفر ۱۷ نفر طلا و ۲۸ نفر مدال نقره و ۳۴ نفر مدال برنز را کسب کردند.

وی با بیان اینکه از ۹۵ دانشگاه شرکت کننده در مرحله نهایی ۲۵ دانشگاه حداقل یک مدال را کسب کرده اند گفت: دانشگاه شریف با ۱۴ مدال (۳ مدال طلا، ۳ مدال برنز و ۸ نقره) دانشگاه تهران با ۱۴ مدار (۲ مدال طلا، ۷ برنز ۵ مدال نقره) و دانشگاه فردوسی مشهد با ۷ مدال (۵ مدال طلا، ۱ مدال نقره و یک مدال برنز) به ترتیب ۳ رتبه اول تا سوم کسب مدال‌های المپیاد را شامل شدند.

جمالی عنوان کرد: برای برگزیدگان تسهیلات مختلفی در نظر گرفته شده است که یک سری از جانب بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و بخشی دیگر از جانب وزارت علوم اهدا می‌شود.

وی ادامه داد: عضویت در بنیاد ملی نخبگان و استفاده از تسهیلات این بنیاد همچون بهره گیری از کمک هزینه‌های تحصیلی، فرصت‌های مطالعاتی و اجازه شرکت در کنفرانس‌های داخلی و خارجی از جمله تسهیلاتی که از طرف بنیاد ملی نخبگان تامین می‌شود.

دبیر المپیاد علمی دانشجویی کشور با اشاره به تسهیلات وزارت علوم بیان کرد: رتبه‌های اول تا پانزدهم المپیاد بدون شرکت در آزمون ارشد برای پذیرش در این مقطع به دانشگاه معرفی می‌شوند و اگر فارغ التحصیل نباشند قبولی آن‌ها برای ورودی سال آینده محدود است در این راستا تاکنون ۶۲ نفر به دانشگاه‌های سطح کشور معرفی شدند.

جمالی گفت: آن دسته از دانشجویانی که هم اکنون در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند و در این المپیاد رتبه یکم تا پانزدهم را کسب کرده اند برای پذیرش دکترای آن‌ها امتیازاتی در نظر گرفته خواهد شد.

به گفته دبیر المپیاد علمی دانشجویی کشور ۲۴ دوره این المپیاد ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت سال آینده و مرحله نهایی این المپیاد اواخر تیرماه ۹۸ برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار