آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۲۴۱۰
حکیم در دیدار با عبدالمهدی:

عراق باید سیاست درهای باز را در قبال کشورهای عربی و منطقه‌ای در پیش بگیرد

"عادل عبدالمهدی"، نخست وزیر عراق با حضور در دفتر جریان حکمت ملی با سید عمار حکیم رهبر این جریان و رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، طرفین در این دیدار ضمن گفتگو درباره تازه ترین تحولات عرصه سیاسی عراق، در خصوص پرونده تکمیل کابینه و اولویت های مرحله کنونی و آتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

 

همچنین دو طرف بر لزوم تعیین تکلیف وزارتخانه های باقی مانده و انتخاب شخصیت های شایسته و پاک دست که قادر به تحقق آرمان ها و خواسته های ملت هستند، تاکید کردند.

 

سید عمار حکیم در این دیدار از گروه های سیاسی خواست به مسئولیت ملی خود عمل کنند و برای ارتقای سطح خدمات رسانی و توسعه، منافع کشور را سرلوحه خویش قرار دهند.

 

رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی بر موضوع خدمات رسانی، اشتغال زایی و مبارزه با فساد به عنوان مهم ترین اولویت ها، تاکید کرد.

 

حکیم در پایان مجددا بر اهمیت در پیش گرفتن سیاست درهای باز با کشورهای عربی و منطقه ای توسط دولت عراق و همچنین برقراری روابط متوازن بر پایه منافع مشترک تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار