یارگیری موساد برای آشوب در سودان
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۳۱۵۷

یارگیری موساد برای آشوب در سودان

مدیر کل دستگاه امنیت و اطلاعات ملی سودان، سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) را مسئول دست داشتن در آشوب‌های اخیر در این کشور دانست.
یارگیری موساد برای آشوب در سودان
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیاالیوم، «صلاح قوش» مدیرکل دستگاه امنیت و اطلاعات ملی سودان، سازمان جاسوسی موساد را متهم کرد که از عناصر گروه «عبدالواحد نور»، که در سرزمین‌های اشغالی بودند، برای ایجاد آشوب و هرج و مرج در سودان یارگیری می‌کند.

قوش، روز گذشته به خبرنگاران گفت: «۲۸۰ تن از عناصر این گروه را رصد کرده‌ایم که موساد بخشی از آن‌ها را جذب کرده است.»

وی افزود: «جنبش عبدالواحد نور، جنبشی اپوزیسیون از دارفور است و عناصر این جنبش دست به اقدامات آشوب‌گرانه در جریان تظاهرات (مردمی) می‌زنند.» قوش وعده داد که بحران نقدینگی در ماه آوریل آینده پایان خواهد یافت.

تظاهرات اعتراضی به افزایش قیمت نان در روز گذشته در برخی محله‌های خارطوم، پایتخت و برخی شهر‌های دیگر سودان از سرگرفته شود. این تظاهرات تاکنون به کشته شدن ۸ تن و اعلام حالت فوق‌العاده در مناطقی از این کشور منجر شده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار