به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، بر اساس فراخوان اعلام شده، هنرمندان صنایع دستی تا 25 دی ماه فرصت دارند، آثار خود را برای شرکت در این جشنواره ارسال کنند.
این جشنواره باهدف نمایش آخرین دستاوردهای صنایع دستی و هنرهای سنتی، آشنایی با هنرمندان جوان و کشف استعدادهای نو در عرصه صنایع دستی و ایجاد بستری برای مواجهه بی واسطه مخاطبان با آثار صنایع دستی و ارتباط با هنرمندان برگزار میشود.
شرایط شرکت در این جشنواره به شرح زیر است:
آثار ارسالی به این جشنواره باید مبتنی بر شیوههای تولید صنایع دستی خلق شده باشد.
مهمترین شاخص انتخاب آثار، وجوه متمایز صنایعدستی از لحاظ طراحی، کیفیت اجرا، اصالت برند و هویت و کاربرد خلاقانه است و هر هنرمند مجاز به ارسال پنج اثر از جدیدترین محصولات هنری است.
آثار ارسالی نباید در جشنوارههای پیشین به نمایش درآمده باشد. همچنین آثار باید دارای شناسنامه (نام اثر، معرفی تکنیک، مواد مورد استفاده، نام سازنده اثر) باشند.
متقاضیان باید تصویر آثار خود را به همراه اطلاعات اثر شامل نام اثر، تکنیک، نام سازنده اثر، شهر و شماره تلفن ثابت و همراه، نشانی دقیق پستی تا تاریخ اعلام شده به آدرس ichtotarvij@gamil.com ارسال کنند.
آثار در دو مرحله انتخاب میشود؛ در مرحله اول تصاویر توسط شورای هنری بررسی شده و در مرحله دوم اصل آثار به انتخاب داوران، به نمایشگاه راه خواهد یافت. پذیرفته شدن آثار در مرحله اول به معنای راهیابی به نمایشگاه نبوده و آثار نهایی در مرحله دوم توسط هیات داوران انتخاب خواهند شد.
نتایح اولیه اول بهمن ماه اعلام خواهد شد و در تاریخ 17 بهمن، ضمن اعلام نتایج نهایی مراسم تقدیر از برگزیدگان نیز برگزار خواهد شد. همچنین به شش هنرمند برگزیده نشان سرو زرین ویژه جشنواره فجر صنایع دستی به همراه جایزه غیر نقدی و به شش هنرمند دیگر دیپلم افتخار اعطا میشود.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس تقاطع خیابان آزادی و بزرگراه یادگار امام، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاونت صنایع دستی، دفتر توسعه و ترویج مراجعه کنند و یا با شماره 61063419 تماس بگیرند.
آثار پذیرفته شده در خانه هنرمندان به نمایش گذاشته میشوند.