
عاملی در جمع دانشجویان اردبیل:
صادرات صنعتی استان در سال جاری به ۳۲ میلیون دلار رسید/ نبود نظام مهندسی صنعت؛ مشکل اصلی اقتصاد
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در جمع دانشجویان اردبیل از نبود نظام مهندسی صنعت در کشور انتقاد کرد و گفت: صادرات استان در سال جاری ۸۰ میلیون دلار بود که ۳۲ میلیون دلار آن مربوط به صادرات صنعتی است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدحامد عاملی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اردبیل در نشست مطالبه گری دانشجویی که توسط قرارگاه دانشجویی اقتصاد مقاومتی احمدی روشن اردبیل در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد، گفت: افزایش تولید غیرنفتی و توسعه صنعت و صنعتیسازی کشور، زمینه ساز رشد و پویایی اقتصاد کشور در تمامی عرصهها است.
عاملی به اهمیت و لزوم مطالبهگری بین دانشجویان و قشر فرهیخته جامعه پرداخت و گفت: مطالبهگری مداوم سبب حرکت رو به جلوی مسؤولان و پیگیری مطالبات و اقدامات در حال انجام میشود.
عاملی به اهمیت و لزوم مطالبهگری بین دانشجویان و قشر فرهیخته جامعه پرداخت و گفت: مطالبهگری مداوم سبب حرکت رو به جلوی مسؤولان و پیگیری مطالبات و اقدامات در حال انجام میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اردبیل دلیل پیشرفت کشورها را در تفکر سیستم محور دانست و افزود: دانشجویان با ورود آگاهانه در جهت ریشه یابی مشکلات استانی و کشوری میتوانند نقش اسای در شکوفایی استان و جامعه در ابعاد مختلف ایفا کنند چراکه در جا زدن و تکرار مکررات و رکود تنها موجب عقبگرد جامعه میشود.
وی به بررسی تاریخ ۳۰ ساله انقلاب اسلامی بعد از دوران جنگ تحملی پرداخت و گفت: طی این مدت دولتها کار مهمی در راستای تولید ثروت برای جامعه نکرده بلکه تنها در این مدت منابع ملی، چون نفت و گاز را مصرف کرده اند.
عاملی معنای اقتصاد مقاومتی را در تحقق بخشیدن به تولید ثروت و صادرات محصولات غیرنفتی دانست و گفت: در کشور، مدیریت داخلی از کارنامه مطلوبی برخوردار نیست و این مسئله سبب به وجود آمدن مشکلات حال حاضر کشور شده است.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود به رابطه صنعت با دانشگاه اشاره کرد و گفت: با وجود تخصیص اعتبار و بودجه برای این امر، متاسفانه عدم همکاری مسؤولان و نهادهای ذیربط باعث عقب افتادگی کشور در این حوزه شده است.
عاملی در پاسخ به سوال دانشجویان مبنی بر نبود صنایع و کارخانجات کافی نسبت به جمعیت استان، در اردبیل نیز به توزیع ارز ۷ ریالی در دوران پس از جنگ اشاره کرد و گفت: آن زمان اردبیل استان نشده بود به همین دلیل از این فرصت بی بهره ماند با اینحال به همت بخش خصوصی کارخانههای ادری، چون سیمان اردبیل و آرتاویل تایر مدتها عهده دار صنعت در اردبیل بودند.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر روند رو به رشدی در احداث کارخانههای بخش خصوصی در اردبیل بودیم، گفت: امروز شاهد بهره برداری کارخانههای تولیدی اساسی، چون تولید هوشمند قطعات خودرو، شیرالات صنعتی نفت و گاز، مونتاژ اتوبوس و مینی بوسکه بعضا نیز دز کشور بی همتا است در استان هستیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اردبیل از راه اندازی صنایع بسته بندی در زمینه میوه و سبزیجات منجمد در اینده نزدیک خبرداد و گفت: با حمایت مسئولان استانی در جذب سرمایه گذار خارجی در اینده نزدیک شاهد رشد و شکوفای صنایع استان خواهی شد.
وی با اشاره به تعطیلی ۳۰ درصد از کارخانجات موجود در استان بیان داشت: واحدهای تحقیق و توسعه با به روزآوری محصولات متناسب به نیاز جامعه و بازار میتوانند از تعطیلی کارخانجات جلوگیری کنند.
عاملی با بیان وجود قوانین ناکارآمد و بلااستفاده که سبب بروز مشکل در ایجاد و احیای صنایع میشود، گفت: قانونگذاران باید قوانین را به نحوی اصلاح کنند که روند کمک به صنعت و احیای آن، تسریع شود.
وی در پایان سخنان خود به افزایش صادرات استان اردبیل اشاره کرد و گفت: در مجموع ۸ ماهه سال جاری، ۸۰ میلیون دلار صادرات انجام شده است که از این مبلغ ۳۲ میلیون دلار مربوط به صادراتی صنعتی بوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.