رئیس دانشگاه فرهنگیان لرستان گفت: رویکرد اصلی این دانشگاه تربیتی و اخلاقی است؛ میدانیم تربیت بر بعد آموزش و تعلیم ارجحیت دارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی آقایی جودکی، رئیس دانشگاه فرهنگیان لرستان با بیان اینکه اگر مدیری بتواند ارتباطات خود را با رسانه برقرار کند میتواند باعث شکوفایی و پویایی سازمان و موسسهاش باشد، اظهار کرد: با انجام این مهم سازمان به شکل شایستهای به جامعه معرفی میشود.
وی نیروی انسانی ماهر و کارآزموده را با ارزشترین ثروت در توسعه و تغییر هر جامعه عنوان کرد و با بیان اینکه یکی از مبادی تربیت نیروی موردنیاز جامعه، دانشگاه فرهنگیان است، تصریح کرد: وظیفه این دانشگاه تامین، تربیت و بهسازی نیروی انسانی موردنیاز آموزش و پرورش است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان لرستان تصریح کرد: برای رسیدن به توسعه پایدار باید امروز به توسعه دانشگاه فرهنگیان بیندیشیم و اگر میخواهیم انسانهای خوب و شهروندان شایسته و مطلوبی داشته باشیم باید معلمان خوبی داشته باشیم.
وی ادامه داد: برای داشتن معلمان خوب راهی نداریم جز اینکه به پیشرفت دانشگاه فرهنگیان بیندیشیم تا این دانشگاه در میسر و جایگاه خود قرار گیرد.
جودکی با تاکید براینکه دانشگاه فرهنگیان از اهمیت خاصی برخوردار است، عنوان کرد: مقام معظم رهبری تاکید داشتند که دانشگاه فرهنگیان با دانشگاههای دیگر متفاوت است، زیرا در آن شخصیت افراد شکل میگیرد؛ دانشگاههای دیگر تولید علم و دانشگاه فرهنگیان تربیت معلم را بر عهده دارد و این وظیفه دانشگاه را از سایر مراکز آموزش عالی متفاوت میکند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان لرستان اضافه کرد: رویکرد اصلی این دانشگاه تربیتی و اخلاقی است؛ میدانیم تربیت بر بعد آموزش و تعلیم ارجحیت دارد.
وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان در لرستان از سال ۹۱ تاسیس شده است، گفت: بهرغم اینکه این دانشگاه تازه تاسیس است، اما خیلی زود توانست در ابعاد مختلف با دانشگاههای مطرح کشور به رقابت بپردازد.
این مسئول بیان کرد: در استان دانشگاه فرهنگیان دارای ۲ پردیس خواهران و برادران در مرکز استان، یک مرکز آموزشی عالی پسران در الیگودرز و یک مرکز عالی خواهران در بروجرد با ۱۸ نفر عضو هیأت علمی است.
وی افزود: شش دکترای مامور داریم که از آموزش و پرورش آمدند و تمام وقت در دانشگاه فرهنگیان انجام وظیفه میکنند، همچنین ۱۰۶ نفر کارکنان ۳۰ قراردادی مابقی رسمیاند.
جودکی با بیان اینکه دانشجویان این دانشگاه شبانهروزی هستند و ۸۳۲ نفر دانشجو داریم که در دو رشته آموزش تاریخ و ابتدایی مشغول به تحصیلاند، یادآور شد: همچنین ۵۰۵ نفر دانشجوی ماده ۲۸ داریم که از طریق آزمون استخدامی برای معلمی برگزیده شدند و یک سال در این دانشگاه آموزش میبیند.
وی با اشاره به اینکه ۵۰۵ دانشجو در ۵ رشته مطالعات اجتماعی، زبان انگلیسی، ادبیات فارسی، تاریخ، آموزش ابتدایی مشغول تحصیل هستند، تصریح کرد: بعد از یک سال دوره آزمون جامعی تحت عنوان آزمون اصلح به عنوان معلم پذیرش و بکار گرفته میشوند.