آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۴۵۸۱

زاخاروا: دمشق باید کنترل مناطق تخلیه شده توسط آمریکا را به‌دست گیرد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که مسکو معتقد است دمشق باید کنترل مناطقی را در دست بگیرد که آمریکا قصد دارد از آن خارج شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز چهارشنبه گفت که مسکو انتظار دارد دولت سوریه کنترل مناطقی را در دست بگیرد که قرار است نیروهای آمریکایی از آن خارج شوند.

وی افزود: «عقب نشینی نیروهای آمریکایی از سوریه به معنای پایان فعالیت ائتلاف به رهبری آمریکا در سوریه نیست.»

ترامپ هفته گذشته در بیانیه‌ای غیرمنتظره اعلام کرد که تمام ۲۰۰۰ نیروی نظامی این کشور سوریه را ترک می‌کنند، چرا که به گفته وی گروه تروریستی «داعش» شکست خورده و کشورهای همجوار سوریه این توان را دارند که باقی‌مانده‌های این گروه را از میان بردارند.

زاخاروا که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «چه کسی کنترل مناطقی که توسط آمریکایی‌ها تخلیه می‌شود را در دست خواهد گرفت؟ واضح است، بر اساس قوانین بین‌المللی این باید توسط دولت سوریه باشد.»

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اضافه کرد: «هم اکنون هیچ اطلاعی درباره تماس‌ها میان واشنگتن و دمشق درباره این موضوع نداریم اما هرگونه تغییر مثبت در سوریه می‌تواند تاثیرات مثبت طولانی مدت داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار