
نجفیان در گفتگو با دانشجو:
استیضاح وزیر به صلاح نیست/ نمایندگان به فکر ایجاد ثبات و آرامش در وزارت علوم باشند
رئیس دانشگاه زنجان گفت: در شرایط فعلی به صلاح نیست که وزیر علوم استیضاح شود و امیدواریم نمایندگان مجلس، وضعیت این وزارتخانه را در نظر بگیرند و به فکر ایجاد ثبات و آرامش در آن باشند.
سید محسن نجفیان، رئیس دانشگاه زنجان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره استیضاح وزیر علوم گفت: در شرایط فعلی به صلاح نیست که وزیر علوم استیضاح شود؛ چرا که سیستم مدیریتی این وزارت خانه در ۵ سال گذشته همواره در حال تغییر بوده و ثبات نداشته است.
وی افزود: یکی از اصول موفقیت، ثبات مدیریتی است که متاسفانه این ثبات در وزارت علوم دیده نمیشود و به مانعی برای توسعه وزارت خانه تبدیل شده است.
رئیس دانشگاه زنجان ادامه داد: عدم ثبات مدیریتی در وزارت علوم باعث شده برنامههای این وزارت خانه بلاتکلیف بمانند و به دلیل اسیضاح و تغییرات مدیریتی، آرامش از مسئولین دانشگاهها و ستاد وزارت علوم سلب شود.
نجفیان اضافه کرد: در دوره وزارت غلامی شاهد بوده ایم که فضای دانشگاهها نسبتا آرام و پر امید بوده و امیدواریم این وضعیت همچنان ادامه پیدا کند. علیرغم اینکه سالهای پرتلاطمی را از نظر اقتصادی و سیاسی در روابط خارجی سپری کرده ایم، دانشگاهها در وضعیت آرامی قرار دارند در حالی که در سالیان قبل دانشگاهها واکنشهای شدیدی به مسائل مختلف اقتصادی و سیاسی در روابط خارجی نشان میدادند.
رئیس دانشگاه زنجان اظهار داشت: ایران از نظر تولید علم و جایگاه علمی در جهان در وضعیت خوبی قرار دارد و نباید با استیضاح و تغییرات مدیریتی وزارت علوم را دچار بی ثباتی کرد و از ارتقای این جایگاه در سطح بین المللی ممانعت کرد.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی وضعیت این وزارت خانه را در نظر بگیرند و به فکر ایجاد ثبات و آرامش در آن باشند. وضعیت مالی دانشگاههای کشور چندان مساعد نیست و تغییرات مدیریتی و استیضاح وزیر علوم میتواند در تشدید شرایط نامساعد دانشگاهها تاثیرات منفی بگذارد به همین دلیل بهتر است نمایندگان به همه مسائل توجه کافی داشته باشند تا از ایجاد بحران در وزارت خانه جلوگیری نمایند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.