آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۵۳۹۸
عسگری خبر داد

برگزاری بیش از ۸۰ جشنواره رویش در دانشگاه‌های کشور/ هفتمین دوره با رویکردی جدید برگزار می‌شود

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از رشد بی‌سابقه ۱۱۰ درصدی در برگزاری رویش‌های دانشگاهی در بازه زمانی این جشنواره ۱۵ آبان تا اوایل دی ماه خبر داد.

برگزارری بیش از ۸۰ جشنواره رویش در دانشگاه‌های کشور/ هفتمین دوره با رویکردی جدید برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، محمدهادی عسکری، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی در این خصوص اظهار کرد: کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی از پویاترین، مهم‌ترین و متنوع‌ترین گروه‌های دانشجویی فعال در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی هستند. کانون‌های فرهنگی با تنوع و تکثری زمینه و موضوع فعالیتی که دارند میزبان خیل زیادی از دانشجویان و دانشگاهیان کشور هستند و این امکان و ظرفیت برای ایجاد کانون‌های بیشتر و جذب افراد بیشتر مهیاست.

وی از رویکرد جدید معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در برگزاری جشنواره رویش در دوره هفتم خبر داد و افزود: معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در نظر دارد تا با بهره‌گیری از نظرات ارزنده کارشناسان، مشاوران و همچنین با همکاری معاونت‌های فرهنگی و اجتماعی، کارشناسان و دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور و سایر مشارکت‌کنندگان، هفتمین جشنواره رویش را با رویکردی جدید و با نگاهی نو برگزار نماید تا بدین وسیله گامی بلند در مسیر توسعه کمی و کیفی کانون‌ها بردارد.

محمدهادی عسکری، تدوین دستورالعمل اجرایی در بخش دانشگاهی و ملی، نگاه ویژه به بخش دانشگاهی، برنامه‌ریزی بر پایه اقتصاد مقاومتی و استفاده از توان کانون‌های فرهنگی در برگزاری جشنواره‌های دانشگاهی و صرفه‌جویی در تمام مراحل، افزایش بخش‌های غی ررقابتی و کاستن بخش‌های رقابتی، تعریف رویش در تمام روز‌های سال و تاکید بر محدود نکردن جشنواره در ایام جشنواره، جوایز معنوی و ایجاد فرصت‌های معرفی برای برگزیدگان در داخل و خارج از کشور را از جمله تفاوت‌های اساسی رویش هفتم نسبت به دوره‌های قبل نام برد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی از رشد بی سابقه ۱۱۰ درصدی در برگزاری رویش‌های دانشگاهی خبر داد و افزود: این تعداد از برگزاری در مقایسه با دوره‌های قبل که بیشترین آثار جشنواره دانشگاهی ۳۸ مورد بود بسیار قابل ملاحظه است همچنین از این تعداد، ۴۲ دانشگاه برای اولین بار جشنواره دانشگاهی رویش را برگزار می‌کنند.

لازم به ذکر است؛ مرحله دانشگاهی جشنواره رویش هرساله از ۱۵ آبان تا اوایل دی ماه برگزار می‌شود و امسال در این بازه زمانی تا به امروز شاهد برگزاری ۸۰ جشنواره رویش دانشگاهی در دانشگاه‌های کشور بوده‌ایم.

همچنین اداره کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در راستای شرح وظایف خود مبنی بر رصد رویش‌های دانشگاهی، بر اساس دستورالعمل برگزاری رویش، اقدام به ارتباط با دانشگاه‌ها نموده و ضمن بررسی وضعیت کلی کانون‌های فرهنگی، برگزاری رویش را مورد بررسی قرار داده است
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار