انقلاب اسلامي با وجود مقام معظم رهبري از حرکت باز نخواهد ايستاد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، دکتر ابو محمد عسگرخاني روز گذشته در جمع کارکنان سپاه استان چهارمحال و بختياري اظهار داشت: با توجه به تهديدات نرم استکبار عليه نظام اسلام، بدون ترديد براي پاسداري از انقلاب اسلامي، همه کارکنان سپاه بايد از بصيرت و بينش بالايي در مسائل سياسي، فرهنگي و اعتقادي برخوردار باشند.
وي پاسداري از انقلاب اسلامي را صيانت از ارزش هاي اسلامي دانست و افزود: اين امر ميسر نمي شود؛ مگر با تزکيه نفس، افزايش معنويت و بصيرت.
عضو هيئت علمي دانشگاه تهران با اشاره به اينکه تلاش جديد استکبار براي توقف يا استحاله انقلاب اسلامي است، خاطرشان کرد: استکبار جهاني، انقلاب اسلامي ايران را امروز به عنوان يک قدرت تاثيرگذار در منطقه و جهان برنمي تابد.
عسگرخاني يادآور شد: در اين راستا استکبار جهاني با ترفندهاي گوناگون در سه دهه گذشته براي نابودي اين نظام اسلامي، تلاش فراواني داشته است که به لطف خدا با بصيرت و آگاهي مردم و تبعيت آنان از ولايت فقيه، کاري از پيش نبرده است و امروز نيز با تهديد نرم براي استحاله و يا توقف حرکت بيدار اسلامي تلاش مي کند.
وي با اشاره به تلاش گسترده دشمن در راستاي جلوگيري از حرکت انقلاب، تصريح کرد: اين انقلاب به لطف خدا و داشتن رهبري آگاه و مدبر چون مقام عظماي ولايت، از حرکت باز نخواهد ايستاد.
لازم به ذکر است، در پايان اين مراسم که در محل حسينيه امام خميني (ره) تيپ 44 سپاه قمر بني هاشم (ع) استان چهارمحال و بختياري برگزار شد، به سوالات حاضران نيز پاسخ داده شد./انتهاي پيام/