کد خبر:۷۳۶۱۵۴
جلیلی:

تشکیل شورای موزه‌های دانشگاهی در راستای ایجاد نظام موزه‌داری استاندارد ضرورت دارد

رئیس موزه علوم و فناوری ایران با اشاره به استاندارد و علمی نبودن نظام موزه‌داری گفت: شورای موزه‌های دانشگاهی باید در راستای این هدف و نیز مشارکت موزه‌های فوق در برگزاری دوره‌های آموزشی تشکیل شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیف الله جلیلی رئیس موزه علوم و فناوری ایران یکی از اهداف برگزاری نشست‌های تخصصی موزه‌های دانشگاهی را جلب نظر مسئولین به ضرورت این موزه‌ها و مراکز علمی کشور دانست و گفت: در کشور ما برای بهتر کردن هر فعالیت نیاز به جلب توجه نظر مسئولان است.

وی با اشاره به اینکه موزه‌های دانشگاهی و مراکز علم به عنوان دانشگاه‌های عمومی مطرح هستند، خاطرنشان کرد: منظور ما موزه‌هایی است که بتوان از آن‌ها به عنوان بستر فرهنگ‌سازی و ترویج علم استفاده کرد. تاریخچه کشور ما در این خصوص طولانی‌تر از کشور آلمان به عنوان پیشرو در موزه‌های علوم بوده و ما نیز موزه‌های دانشگاهی عالی داریم، اما توجهی به آن‌ها نمی‌شود.

رئیس موزه علوم و فناوری ایران با اشاره به اینکه در چین به ازای هر ۲۵۰ هزار نفر یک موزه علم در نظر گرفته شده و مبلغی حدود ۲.۵ میلیون یورو برای هر گالری صرف می‌شود، ابراز امیدواری کرد: برگزاری این نشست‌ها به اختصاص ردیف بودجه برای موزه‌های دانشگاهی بینجامد.

جلیلی با بیان اینکه تغییر در مرز‌های دانش باید به بطن جامعه بیاید، یادآور شد: اگر موزه‌های دانشگاهی به شکل مناسبی راه‌اندازی شود، می‌تواند کسب درآمد کند.

جلیلی ضمن تاکید بر خاصیت تعاملی موزه‌های دانشگاهی، هدف دیگر از برگزاری این نشست‌ها را ایجاد شبکه موزه‌داران و تبادل تجارب آن‌ها عنوان و تاکید کرد: نظام موزه‌داری ما علمی و استاندارد نیست و لازم است که چنین نظامی را رواج دهیم.

وی در اظهار کرد: بنابراین تشکیل شورای موزه‌های دانشگاهی ضروری است تا در پی آن بتوان جلسات و دوره‌های آموزشی موزه‌ها را با همکاری موزه‌های دانشگاهی کشور برگزار کرد و انتظار داریم دانشگاه‌ها در برگزاری این رویداد‌ها از جمله کنفرانس سالانه شرکت داشته باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار