آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۶۶۳۹

منابع آمریکایی: بغداد ۲ ساعت قبل از سفر ترامپ به عراق مطلع شد

منابع آمریکایی با اشاره به جزئیات سفر محرمانه رئیس جمهوری این کشور به عراق اعلام کردند که دولت عراق تنها ۲ ساعت قبل از این سفر نسبت به آن اطلاع پیدا کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیا الیوم، منابع آمریکایی اعلام کردند که دولت عراق تنها ۲ ساعت قبل از سفر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به عراق از زمان آن اطلاع یافت و این مسأله به عادل عبدالمهدی نخست وزیر این کشور ابلاغ شد.

این منابع همچنین اعلام کردند نظامیان آمریکایی نیمه دوم ماه دسامبر گذشته در مرز‌های مشترک میان عراق و سوریه مستقر بودند، اما قبل از سفر ترامپ به پایگاه عین الاسد واقع در استان الانبار به مکان‌های قبلی خود منتقل شدند.

این منابع آمریکایی تاکید کردند: عراقی‌هایی که با نظامیان آمریکایی همکار بودند در روز سفر ترامپ به این پایگاه مرخصی اجباری دریافت کردند و علت آن را نمی‌دانستند. پایگاه سری «رانیا» واقع در سلیمانیه نیز یک روز قبل از سفر ترامپ بسته شد.

آن‌ها افزودند: پایگاه نظامیان آمریکایی در اربیل نیز یک روز قبل از سفر ترامپ بسته شد. نیرو‌های عراقی در این پایگاه‌ها فکر کردند که قرار است تعدیل نیرو صورت بگیرد و در شرایط روحی بسیار بدی بسر می‌بردند. ترامپ زمانی که به پایگاه عین الاسد رسید از یکی از فرماندهان عراقی یک کاغذ حاوی تعداد زیادی امضا دریافت کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار