رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به راهبردهای تحول در کلانتریها و پاسگاهها بر لزوم آموزش پیگیر روسای کلانتریها و پاسگاهها با هدف ایجاد یک تحول رفتاری در یگانهای انتظامی تاکید کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد شرفی با اشاره به شاخصههای اساسی طرح تحول کلانتریها و پاسگاهها یکی از مهمترین معیارهای شایستگی کلانتریها و پاسگاهها را پاسخگویی مناسب به درخواستهای امدادخواهی و ارائه خدمات انتظامی دانست و تصریح کرد: پاسخگویی مناسب به درخواستها و کسب رضایت مردم از شاخصههای مهم این طرح است.
وی افزود: به همین دلیل مجموعه پلیس پیشگیری ناجا، اجرای دقیق موضوعات مطرح شده را در دستور کار و در اولویت فهرست آموزشهای قرارگاه جهادی آموزش ناجا قرار داده و تا کنون با جدیت تمام شرکت کارکنان کلانتری ها و پاسگاههای سراسر کشور را در این دورههای آموزشی پیگیری کرده است.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا خاطرنشان کرد: برخورداری کلانتری و پاسگاهها از فرماندهان جهادی، انقلابی، ولایی و دانشی را که توان هماهنگی بین بخشهای مختلف درون سازمان و برون سازمانی را داشته باشند به منظور توسعه کلانتریها و پاسگاهها موثر دانست و تاکید کرد: پلیس پیشگیری با برگزاری کارگاههای آموزش راهبردهای تحولی، پیگیر ارتقاء توان مدیران این بخش برای اجرای تحول در کلانتریها و پاسگاهها است.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: این کارگاهها به روسای کلانتریها و پاسگاهها کمک خواهند کرد تا برنامههای تدوینی و ابلاغی شورای عالی طرح تحول کلانتریها و پاسگاهها را به خوبی در سطح این یگانها عملیاتی کنند.
سردار شرفی در پایان با اشاره به اینکه تمامی برنامههای شورای عالی تحول کلانتریها و پاسگاهها در قالب برنامههای آموزشی متعدد گردآوری و تدوین شده تا کارکنان را به طور کامل بر مطالب مسلط کند، تصریح کرد: مجموعه این تلاشها با هدف تعالی رفتار کارکنان کلانتری و پاسگاهها و ایجاد یک تحول ژرف در حوزه سرمایه انسانی و ساختاری یگانهای انتظامی برنامهریزی شده است و امیدواریم با پیگیری این طرحها، موفق به جلب رضایت هرچه بیشتر فرمانده معظم کل قوا (مدظلهالعالی) و مردم عزیز میهن اسلامی شویم.