آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۷۲۱۳
ارگنجی در گفتگو با دانشجو:

دولت به آموزش و پرورش به دید یک سربار نگاه می‌کند/ خصوصی‌سازی مدارس در تضاد با قانون اساسی است

قائم مقام جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی گفت: متاسفانه نگاه رئیس جمهور و دولت به آموزش و پرورش نگاه به یک نهاد مصرفی و سربار است.
امید ملائی

سینا ارگنجی، قائم مقام جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: متاسفانه نگاه رئیس جمهور و دولت به آموزش و پرورش نگاه به یک نهاد مصرفی و سربار است؛ این موضوع را به‌خصوص در سیاست گذاری‌ها و موضع گیری‌های دولت و رییس جمهور درباره آموزش پرورش می‌توانید ببینید.


ارگنجی افزود: آقای روحانی با لحنی خاص می‌گوید که ما برای هر دانش آموز بیش از چهار میلیون تومان در سال از بیت المال خرج می‌کنیم؛ در حالی که با طرح خرید خدمات این مبلغ به یک میلیون تومان کاهش پیدا می‌کند.
 
قائم مقام جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی مطرح کرد: اگر برای آموزش پرورش از بیت المال خرج نکنیم کجا خرج کنیم؟! وظیفه انقلاب اسلامی و ماهیت جمهوری اسلامی جز تربیت و پرورش و آموزش انسان در تراز اسلام ناب محمدی و انقلاب اسلامی است؟

وی با انتقاد از طرح خصوصی سازی مدارس گفت: متاسفانه با طرح خطرناک خرید خدمات و خصوصی سازی مدارس که هم با اصل ۳۰ قانون اساسی در تضاد است هم در ذیل سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی نمیگنجد و هم دست حاکمیت را از تعلیم و تربیت جدا میکنیم، این سیاست‌ها نتایج فاجعه باری جز آمیخته شدن امر مقدس تعلیم و تربیت با بازار مکاره سود و سرمایه داری ندارد.

ارگنجی در پایان اظهار کرد: تعلیم و تربیت امری تخصصی است که نیاز به انسان‌های فهیم دلسوز و متوجه و آگاه به مسائل آن دارد نه بازار سود و سرمایه که هر کس با هزینه کمتری این امر مقدس را بر عهده گرفت بار این مسئولیت سنگین را بر دوش او بسپاریم و عواقب هولناکی همچون پایین آمدن شان و کرامت معلم و بنگاهی شدن آموزش و پرورش را از یاد ببریم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار