معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد با اشاره به رشد ۳۵ درصدی کمکهای مردم به این نهاد در هفتماهه نخست سال جاری، گفت: تعداد مراکز نیکوکاری فعال در سطح کشور تا پایان سال به ۲ هزار مرکز خواهد رسید.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا عسگریان، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد گفت: یکی از اهداف اصلی کمیته امداد قرار گرفتن جامعه در مسیر خیر و احسان و ایجاد بستری برای کمک به مردم توسط مردم است.
وی با بیان اینکه اصلیترین برنامه ما واسپاری کار خیر به مردم است، گفت: در حال حاضر تعداد مراکز نیکوکاری فعال در سطح کشور به ۱۵۰۰ مرکز رسیده است که بر اساس برنامهریزی انجام شده، تا انتهای سال به ۲ هزار مرکز خواهد رسید.
عسگریان برونسپاری را مسیر اجتنابناپذیر کمیته امداد دانست و گفت: فعالیتهای امداد به مرور زمان و بر اساس توانایی و ظرفیت مراکز نیکوکاری به آنها واگذار میشود.
وی تمایل برای کمک به نیازمندان در میان مردم را بسیار زیاد اعلام کرد و گفت: در ایام اربعین امسال درآمد صندوقهای صدقه دو استان ایلام و خوزستان که میزبان زائران اربعین حسینی بودند بیش از ۲.۵ برابر شد که نشانگر میل مردم برای کمک به نیازمندان در صورت افزایش تعامل و ایجاد زمینه این امر برای آنهاست.
عسگریان به افزایش ۹۰ درصدی مبالغ کمکهای مردمی در عید قربان اشاره کرد و گفت: از نظر تعداد قربانی هم کمک مردم در عید امسال نسبت به سال قبل بیش از ۵۰ درصد رشد داشت که خط بطلانی بر دروغپراکنیها نسبت به پایگاه مردمی این نهاد بود.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد به رشد ۳۵ درصدی کمکهای مردم به این نهاد در هفتماهه نخست سال جاری اشاره کرد و گفت: امیدواریم بر اساس برنامهریزی صورت گرفته تا انتهای سال ۹۷ بتوانیم این افزایش را به رقم ۵۰ درصد برسانیم.
عسگریان توجه به روشهای نوین جمعآوری کمکهای مردمی را یکی از برنامههای پیش روی کمیته امداد اعلام کرد و افزود: هدفگذاری ما در این زمینه جمعآوری ۸۰ درصد از صدقه به روشهای الکترونیکی در سه سال آینده است.
عسگریان سرانه پرداخت صدقه روزانه هر فرد در سطح کشور را ۱۰۸ ریال اعلام کرد و گفت: استفاده از روشهای آسان پرداخت صدقه میتواند به بهبود این سرانه کمک بزرگی انجام دهد.