رئیس دانشگاه علومپزشکی زنجان گفت: دانشگاه علومپزشکی استان زنجان همواره نیازمند کمک خیران برای نیل به اهداف وزارتخانه متبوع خود بوده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پرویز قزلباش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: هرچند دانشگاه علومپزشکی در استان زنجان و یا در سایر استانها متولی درمان و سلامت است، اما همواره نیازمندخیران برای نیل به اهداف وزارتخانه متبوع خود بوده و این دانشگاه همواره در کنار خیران سلامت حضور داشته و از آنان حمایت کرده است.
وی ادامه داد: حفظ کرامت انسانی بارزترین ویژگی است که همواره در انجمن خیریه مهرانه مورد توجه قرار گرفته و میگیرد و در این انجمن با همه بیماران برابر و یکسان برخورد میشود.
وی افزود: اگر زیرساختهای بهداشت و درمان در استان زنجان ساخته شده، مسبب آن خیرین هستند که برای نمونه احداث دستگاههای فوقپیشرفته رادیوتراپی و سی. تی. سیمولاتور و ... از همت خیران در زنجان است. همچنین در حوزه ICU و خدمات ویژه، خدمات و امکانات دو برابر افزایش یافته که حاصل همکاری دانشگاه و خیرین است، به طوری که خیران فضا و امکانات محیطی را مهیا کرده و دانشگاه علومپزشکی تجهیز را بر عهده داشت.
قزلباش تصریح کرد: در بسیاری از موارد استان زنجان نسبت به میانگین کشوری بالاتر است و حتی در برخی موارد از نقشه راه ۱۰ ساله تدوین شده نیز جلوتر است، به طوری که میانگین وجود دستگاه رادیوتراپی در کشور به ازای هر یک میلیون نفر، یک دستگاه است، ولی در حال حاضر در استان ۳ دستگاه رادیوتراپی وجود دارد. همچنین به ازای هر ۵۰۰ هزار نفر یک دستگاه MRI وجود دارد که در حال حاضر در استان ۴ دستگاه داریم و به زودی دو دستگاه دیگر در بیمارستان ولیعصر زنجان و بیمارستان رسولاکرم خدابنده راهاندازی میشود.
رئیس دانشگاه علومپزشکی استان زنجان یادآور شد: داشتن امکانات خوب بیمارستانی لازم و ضروری است، ولی اگر از همین امکانات به درستی استفاده نشود، هر میزان که امکانات وجود داشته باشد، کافی نخواهد بود، به همین دلیل باید از سرمایههای مادی موجود حفظ و صیانت به عمل آید.
وی با تاکید بر تکریم خیران که سرمایه اجتماعی هستند، خاطرنشان کرد: برای همکاری با خیران در نقشه راه بر عدم موازیکاری و هدررفت منابع و نیز شفافیت امور تاکید و توجه بسیار شده است و خیران باید بر کارهای خود نظارت داشته باشند تا سیستم دولتی کمتر در امور آنان دخیل شود.