آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۸۹۵۹
کاخ‌سفید:

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا سه‌شنبه به ترکیه می‌رود

کاخ‌سفید از سفر رئیس ستادمشترک ارتش آمریکا به آنکارا خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، کاخ سفید طی بیانیه‌ای اعلام کرد که ژنرال «جوزف دانفورد» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا سه‌شنبه به ترکیه می‌رود.

خبر سفر دانفورد به ترکیه در حالی منتشر می‌شود که ساعتی پیش «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه تلفنی درباره همکاری دوجانبه از جمله همکاری درباره سوریه گفت‌وگو کردند.

ترامپ و اردوغان در این گفت‌وگوی تلفنی درباره ایجاد منطقه امن در شمال سوریه رایزنی کردند.

اردوغان در این گفت‌وگو تلفنی به ترامپ گفت که آنکارا آماده است تا حمایت کامل را برای تسهیل خروج آمریکا از سوریه فراهم آورد.

رئیس جمهور ترکیه به ترامپ اطمینان داده که هیچ مشکلی با کردها نداشته و فقط به دنبال مبارزه با سازمان‌های تروریستی است که امنیت ملی این کشور را تهدید می‌کند.

ترامپ یک شنبه شب در حساب توئیتری خود نوشته بود که خروج از خاک سوریه در حالی آغاز شده است که بخش کمی از خلافت داعش اکنون باقی مانده است. اگر داعش دوباره احیا شود از پایگاههای نزدیک دوباره آنها را هدف قرار خواهیم داد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار