
پروینی در گفتگو با دانشجو:
نشست «هم آموز» ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه سمنان برگزار میشود
مدیر مرکز کارآفرینی و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در رابطه با برگزاری نشست «هم آموز» در این دانشگاه گفت: مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه سمنان از دانشجویان و اساتید برای همکاری در نشست «هم آموز» دعوت میکند.
مهدی پروینی، مدیر مرکز کارآفرینی و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با برگزاری نشست هم آموز در این دانشگاه گفت: مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه سمنان از دانشجویان و اساتیدی که توان تدریس در این زمینه را دارند، دعوت میکند و این طرح در دانشگاه و هم بیرون دانشگاه قابل انجام است.
وی با بیان اینکه دانشجویانی که تجربیات خود را برای سایر افراد به اشتراک بگذارند، میتواند در این زمینه همکاری کنند، افزود: نشست هم آموز در جهت آموزش به دانشجویان و فارغ التحصیلانی است که قصد دارند وارد کار حرفهای شوند و درآمد زایی کنند ، نقش مهمی دارد و میتواند به این افراد کمک کند.
مدیر مرکز کارآفرینی و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان گفت: در مرکز کارآفرینی شرایطی فراهم میشود که کارآفرینان به خودشناسی برسند و توان خود را برای راه اندازی کسب و کار در نظر بگیرند و به خودآگاهی در این زمینه دست یابند، چرا که افراد، بسته به شخصیت و هوش آنها پتانسیلهای متفاوتی دارند و در این نشست به این خودشناسی و خودآگاهی دست پیدا میکنند.
پروینی گفت: ایده مهمترین عامل برای راه اندازی یک کسب و کار است و در دوره دانشجویی افراد باید مهارت آموزی را کسب کنند و با فضای کارآفرینی آشنا شوند؛ کاری که باید از دوران مدرسه و در دورههای اول و دوم متوسطه به آنها آموزش داده شود و برای انتخاب رشته دانشگاهی استعداد خود را در همان دوران دبیرستان در نظر بگیرند.
وی در رابطه با عدم موفقیت برخی از دانشجویان در زمینه کارآفرینی و کسب و کار گفت: اصول بازاریابی، مذاکره و فن بیان دو اصل مهم است که بیشتر افرادی که در زمینه کارآفرینی در نظر نمیگیرند و مهم است که فرد به خودآگاهی و خودشناسی برسد تا بتواند با درک این موضوع با انرژی در این مسیر گام بردارد و با سماجت و تلاش به خواسته خود دست یابد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.