آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۹۳۹۰
صدیقی در دانشگاه خوارزمی:

برنامه‌ریزی وزارت علوم برای ارتقای خوابگاه‌های سطح چهار/ آشپزخانه‌های سنتی در دانشگاه‌ها جمع‌آوری می‌شود

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: به همه دانشگاه‌ها اعلام کرده‌ایم که از تعطیلات نوروز برای ارتقای خوابگاه‌ها استفاده کنند تا دیگر خوابگاه سطح چهار نداشته باشیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در نشست معاونان و مدیران دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در حال توسعه سراسر کشور که امروز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، وظیفه اصلی دانشگاه را آموزش، پژوهش و تربیت نیروی خلاق عنوان کرد و گفت: رسیدن به این هدف نیازمند پشتیبانی از دانشجو در برابر کمبود‌ها است.

صدیقی با اشاره به تجربه جهانی در اداره دانشگاه ها، گفت: سال ۹۰ که سازمان دانشجویان تأسیس شد، بنا بود با اختیارات بیشتر و با حضور مدیران دولتی و غیردولتی به دانشگاه‌ها تسری پیدا کند و در همین راستا در دانشگاه‌های بزرگ اقداماتی هم انجام شد و در ادامه دانشگاه‌های کوچکتر هم در صورت آمادگی می‌توانند به این چهارچوب بپیوندند.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گام دوم پیوستن سازمان دانشجویان به دانشگاه‌ها را تأسیس مراکز خدمات دانشجویی در دانشگاه‌ها عنوان کرد و گفت: در همین بخش ۲۰۰ خوابگاه برای ارتقا انتخاب شدند تا در سال آینده دیگر خوابگاه سطح چهار نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه به همه دانشگاه‌ها اعلام کردیم که از تعطیلات نوروز برای ارتقای خوابگاه‌ها استفاده کنند، افزود: در سال ۹۸ تمرکز ما باید بر ارتقای خوابگاه‌های رتبه سه باشد.

صدیقی به پیگیری‌های وزارت علوم برای ساخت خوابگاه‌های جدید اشاره کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم در ادامه ساخت خوابگاه‌های جدید به ۷۵ هزار ظرفیت جدید برسیم که پس از برنامه ششم، دیگر مشکل ظرفیت خوابگاه‌ها را نداشته باشیم و تنها دغدغه ما در حوزه نگهداری خوابگاه‌ها و تأمین خوابگاه‌های متأهلی باشد.

صدیقی با بیان اینکه نظارت بر خوابگاه‌های خصوصی و خودگران مورد تأکید ما است، افزود: مشارکت دانشگاه‌های مادر باعث شده وضعیت خوابگاه‌های خودگران بهتر شود با این حال نظارت بر این خوابگاه‌ها وظیفه ما است.

وی به تغذیه دانشجویی و لزوم ارتقای سطح آشپزخانه‌ها هم اشاره کرد و گفت: امیدواریم تا سال آینده دیگر آشپزخانه سنتی در دانشگاهی نداشته باشیم تا وضعیت بهداشتی و هم کیفیت غذا بهبود یابد.

معاون وزیر علوم به مشکلات مالی این وزارتخانه در تأمین مواد اولیه غذای دانشجویان اشاره کرد و گفت: با این حال توانستیم اقلام اساسی را به دانشگاه‌ها برسانیم و از بروز بحران در دانشگاه‌ها جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه کمبود مواد اولیه غذای دانشجویان در دانشگاه‌ها در حالی صورت گرفت که دانشجویان ۴۰ درصد بیشتر از سال گذشته از غذای دانشگاه استفاده می‌کردند.

صدیقی به موضوع مشاوره دانشجویی و اجرای سه طرح سیمای اجتماعی زندگی دانشجویی اشاره کرد و گفت: با این طرح آسیب‌های حوزه دانشجویی را شناسایی کرده ایم.

وی با بیان اینکه المپیاد دانشجویی هم در سطح جهانی و منطقه‌ای خوب بود، افزود: تربیت بدنی نه به عنوان امری فرعی بلکه باید به عنوان امری راهبردی در دانشگاه دنبال شود.

معاون وزیر علوم گفت: براساس همین سیاست امسال ۲۵ زمین چمن مصنوعی در دانشگاه‌ها ایجاد شد و همینطور توانستیم اتاق‌های سلامتی را در دانشگاه‌ها به نقطه مطلوبی برسانیم.

وی حادثه دانشگاه آزاد را تلنگری به همه دانشگاه‌ها دانست و افزود: پس از این حادثه، وزیر علوم بخشنامه‌ای به همه دانشگاه‌ها ابلاغ کرد که براساس آن در چارچوب امکانات موجود، ضوابط ایمنی اولویت اصلی حمل و نقل دانشجویان باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار