مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سازمان نظام پزشکی برای جلوگیری از تصویب طرح کسر مالیات علی الحساب ۱۰ درصد پزشکان در مجلس در حال لابی گری است.
محمودی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه هزینههای نظام سلامت در جریان تحولاتی که در زمان اجرای طرح تحول سلامت به وجود آمد به حدی زیاد شد که دولت و وزارت بهداشت مجبور به عرضه هشت هزار میلیارد تومان اوراق قرضه شدند، گفت: بعد از دعوای کارتخوان که به خاطر شفافیت سیستم سلامت به خصوص شفافیت سیستم پرداختی پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان بود یک مسئله به وجود آمد مبنی بر اینکه آیا فرار جامعه پزشکی از به کارگیری کارتخوان به معنای فرار از پرداخت مالیات است یا خیر؟
وی با اشاره به اینکه به گفته رئیس سازمان مالیاتی کشور مالیات پزشکان ۸۰۰ میلیارد تومان است که از این رقم پزشکان فقط ۲۰۰ میلیارد تومان آن را پرداخت میکنند و ۶۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی وجود دارد افزود: مرکز مطالعات سیاست گذاری سلامت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز تحقیقی روی این مسئله انجام داد و در ابتدای امر متوجه شد که رقم واقعی مالیاتی که باید توسط پزشکان پرداخت شود ۸۰۰ میلیارد تومان نیست بلکه ۶۷۰۰ میلیارد تومان است، چون وقتی مالیات پزشکان را در نظر میگیریم هم مالیات بر درآمد آنها از مطب و هم مالیات بر کارانه مطرح است با این وجود کسی مالیات بر کارانه را محاسبه نمیکند و یا اگر محاسبه میکنند وارد درآمدهای اختصاصی بیمارستانها میشود و این رقم هیچ وقت به سازمان امور مالیاتی پرداخت نمیشود.
محمودی بیان کرد: پس از یک سری مذاکرات با سازمانهای مرتبط و دیگر بخشها در کشور مباحثی در خصوص اینکه آیا فرار مالیاتی پزشکان وجود دارد وآیا سازمان امور مالیاتی نمیتواند به این مسئله ورود پیدا کند مطرح شد که در نهایت مرکز پژوهشهای مجلس به این موضوع ورود پیدا کرد و پس از بررسی تایید کرد که رقم واقعی مالیات پزشکان ۶۷۰۰ میلیارد تومان است. امیرآبادی عضو کمیسیون تلفیق مجلس نیز اخیرا طی مصاحبهای روی این مسئله صحه گذاشت و تاکید کرد مالیات پزشکان نزدیک به هفت هزار میلیارد تومان است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مصوبه کمیسیون تلفیق در خصوص الزام پزشکان، داروسازان و دندانپزشکان به استفاده از دستگاه کارتخوان در سال ۹۸ اشاره کرد و افزود: طبق مصوبه دیگری در کمیسیون تلفیق نیز که اخیرا به تصویب رسید تمام مراکز درمانی موظف هستند کارانه پزشکان را با کسر ۱۰ درصد مالیات پرداخت و آن ۱۰ درصد را به حساب سازمان امور مالیاتی واریز کنند. در هر حال پس از طرح این مسائل طبق شنیدهای ما از منابع موثق طیفی از پزشکان پردرآمد که به خاطر پرداخت مالیات متضرر میشوند به لابی کردن، فشار آوردن و جمع کردن امضاء مشغول شده اند. همچنین از ناحیه سازمان نظام پزشکی لابیهایی صورت گرفته تا این طرح در صحن مجلس رای نیاورد و نامهای برای جلوگیری از تصویب قانون کسر مالیات علی الحساب ۱۰ درصد نوشته شده که صحت دلایل ذکر شده در آن برای اقناع نمایندگان مورد تشکیک است!
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه ما مخالف عدم شفافیت در جامعه پزشکی هستیم و معتقدیم تمام مردم کشور از جمله پزشکان باید به سیستم مالیاتی کشور کمک کنند، گفت: پزشکان مرهمی بر زخم مردم هستند و دردهای مردم را مداوا میکنند با این وجود این قشر باید در پرداخت مالیات هم به جامعه کنند و پاکدستی خود را مثل همیشه نشان دهند.
محمودی با تاکید بر اینکه جامعه پزشکی از پرداخت مالیات مستثنی نیست و باید بپذیرد که مالیات تعیین شده را پرداخت کند، اظهار کرد: مهمترین اتفاقی که با پرداخت مالیات میافتد این است که دست دولت، سازمان امور مالیاتی و وزارت بهداشت در پیشبرد اهداف و برنامهها باز میشود میشود و همدلی لازم برای خروج از فشارهای اقتصادی کشور به وجود میآید.
اگه پزشکان از کمیته امداد و مردم و خمس و زکات هم توقع داشته باشند ، جای تعجب نیست . آخه عادت کردن ده تا ده تا مریض توی یک دقیقه ویزیت کنند و یواشکی هم نه ، علنی زیر میزی بگیرند و درخواست کمک از گل فروش سر چهار راه هم دارند ، دولت و نظام هم چشمشان به نظام پزشکی یعنی خود پزشکان است و وای بر مردم با این تبعیض بزرگ بزرگ بزرگ ......
کجایند دکتر شیخ و پرفسور سمیعی و دیگر پزشکان حاذق و دلسوز و دکتر واقعی نه مبع درآمد !!!!!!
کجایند دکتر شیخ و پرفسور سمیعی و دیگر پزشکان حاذق و دلسوز و دکتر واقعی نه مبع درآمد !!!!!!