آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۹۷۰۹

درخواست مسکو از تل‌آویو برای متوقف کردن حملات به فرودگاه دمشق

منابع خبری اعلام کردند که روسیه از رژیم صهیونیستی خواسته است تا حملات به فرودگاه دمشق را پایان دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، منابعی در مسکو اعلام کردند که روسیه به رژیم صهیونیستی گفته است که نمی‌تواند هر زمانی که خواست به فرودگاه دمشق حمله کند.

این منابع در گفتگو با روزنامه القدس العربی گفتند که روسیه به طرف اسرائیلی اعلام کرده است که شرکت‌های بزرگ روسی آماده بازسازی فرودگاه بین‌المللی دمشق از لحاظ لجستیکی و فنی هستند و اسرائیل نمی‌تواند هر زمانی که خواست به بهانه وجود انبار‌های نظامی ایران، این فرودگاه را هدف قرار دهد.

روس‌ها همچنین گفته‌اند که حملات رژیم صهیونیستی به فرودگاه دمشق، موجب می‌شود شرکت‌های هوایی که تصمیم به راه‌اندازی دوباره خط پرواز به دمشق گرفته‌اند، در تصمیم خود تجدید نظر کنند.

جمعه هفته گذشته جنگنده‌های رژیم صهیونیستی فرودگاه بین‌المللی دمشق را هدف قرار دادند که در اثر آن یک انبار در داخل فرودگاه تخریب شد و ترکش‌های انفجار نیز چندین هواپیمای مسافربری را از سرویس دهی خارج کرد.

هیأت روسی به رهبری «دیمیتری بیلیک» نماینده پارلمان روسیه سه شنبه گذشته در دیدار با وزیر حمل و نقل سوریه، پیشنهاد بازسازی و تجهیز فرودگاه دمشق را به وی داد.

همزمان شرکت‌های هوایی امارات، بحرین و عمان اعلام کرده‌اند که پرواز‌های خود را به فرودگاه دمشق از سر می‌گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار