
در بیانیهای؛
تشکلهای دانشجویی خوزستان خواستار بررسی لوایح FATF از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام شدند
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان خوزستان در بیانیهای خطاب به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستار بررسی دقیق و کارشناسی لوایح FATF شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان خوزستان خطاب به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در بیانیه ای خواستار بررسی دقیق و کارشناسی لوایح FATF شد تا این توطئه شوم و پیچیده دشمنان داخلی و خارجی همانند دیگر توطئهها با شکست مواجه شود.
در بخشی از این بیانیه آمده است:
همانطور که مستحضرید دولتمردان تدبیر و امید با گره زدن مشکلات کشور از جمله آب خوردن مردم و ازدواج جوانان و... به برجام باعث شدند تا به فرموده رهبری خسارت محضی به کشور وارد گردد. نیک میدانید که در قصه پر از غصه برجام نافرجام، ایران اسلامی همه تعهداتی خود را تمام وکمال اجرا و تقریبا کلیه فعالیتهای هستهای کشور که حاصل سالها زحمت و تلاش شبانه روزی جوانان برومند انقلاب اسلامی و شهدای هستهای بود تعطیل گردید، اما دریغ از اینکه طرف مقابل یکی از تعهدات خود را که به آن متعهد شده بود انجام دهد که در این خصوص رهبری فرمودند: " من چقدر در طول مذاکرات هستهای گفتم که آمریکاییها بدعهدند، دروغگویند، پای حرفشان نمیایستند، حالا ملاحظه کنید! "
مع الاسف دولتمردان محترم به جای اینکه از خسارت محض برجام عبرت گرفته و گذشته را چراغ راه آینده قرار دهند و به دنبال استحکام قدرت درونی و عمل به اقتصاد مقاومتی باشند در حال پیگیری برای به تصویب رساندن کنوانسیونهایی استعماری هستند که به گفته کارشناسان اهل فن، ایران را در چنگال استعماری فرانو فرو میبرد، که به مراتب از برجام نافرجام برای منافع ملی کشور خطرناکتر و فاجعه بارتر است.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان خوزستان بعنوان چشم بیدار انقلاب اسلامی از ۸ وزیری که به صورت محرمانه به مقام معظم رهبری (مدظله العالی) جهت تصویب این لوایح نامه ارسال نموده و با گستاخی معظم له را تهدید به استعفاء کرده اند یک سوال ساده دارد؟
آیا آقایان وزراء حاضرند تضمین بدهند که با الحاق جمهوری اسلامی ایران به این کنوانسیونها مشکلات کشور از جمله تحریمها برطرف گردد؟
پاسخ این سوال را یکی از همین آقایان وزراء که تجربه شکست برجام را در پرونده خود دارد را در صحن علنی مجلس به صورت شفاف داده و اظهار نموده: " نمیتوانیم تضمین بدهیم با پیوستن به این لوایح مشکلات کشور حل شود. "
با توجه به اینکه پذیرش دستورالعملهای FATF برای ایجادرابطه بانکی و رفع تحریمهای بانکی بوده است، علیرغم اینکه ایران به تمام دستورات آنها عمل میکند، اما در مقابل، وعده رفع تحریمهای بانکی داده نمیشود، بلکه به همین مقداراکتفاء میشود و بیان شود: «ما گامهای بعدی را در نظر میگیریم!» هدف از پذیرش FATF رفع تحریمهای بانکی بوده است یا برداشتن گامهای بعدی. مراد از گامهای بعدی چیست؟ آیا رفع تحریمهای بانکی است؟ اگر پاسخ مثبت است، چرا به آن تصریح نشده است؟ آیا مراد از آن اجرای دستورالعملهای دیگر است؟ آیا با هر عقب نشینی قراراست عقب نشینیهای دیگری صورت گیرد؟
لذا از حضرتعالی بعنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و دیگر اعضای محترم استدعا داریم با بررسی دقیق و کارشناسی این لوایح و تحمل همه فشارها که ان شاء الله باقیات و صالحات برای نظام خواهد بود و با در نظرگرفتن مصلحت نظام که همانا مهمترین وظیفه آن مجمع میباشد سربلندی و سرافرازی ملت ایران را به ارمغان بیاورید تا این توطئه شوم و پیچیده دشمنان داخلی و خارجی همانند دیگر توطئهها با شکست مواجه گردد.
در پایان به بعضی از خسارات محض این کنوانسیونها برای ثبت در تاریخ اشاره میگردد:
۱. لایحه دولت، برای الحاق به این کنوانسیونها را نمیتوان جدای از انجام درخواستها و الزامات FATF دانست و بیان این مطلب که این لایحه به FATF ربطی نداردکاملا نادرست و خلاف واقع است.
۲. برای دولت نیز آشکار شده است که الحاق به این کنوانسیونها برای نهضتهای آزادی بخش و مبارزات گروههای مقاومت و ایران مشکلات متعدد ایجاد خواهد کرد.
۳. در جزء بند یک ماده ۲ کنوانسیون تعریف کلی از تروریسم ارائه شده که در آن تفکیک میان اقدامات و مبارزات مشروع و نهضتهای آزادی بخش و گروههای مقاومت باگروههای تروریستی نشده است لذا همه آنها را در بر خواهد گرفت و تروریستی بر خواهند شمرد.
۴. با توجه به اتهامات آمریکا به حزب الله لبنان مبنی بر تروریستی بودن آن و .. آیا نباید نگران بود که از طریق این کنوانسیون بدلیل عدم همکاری در راستای اهداف آمریکا علیه حزب الله و گروههای مقاومت در منطقه ایران تحت فشار بین المللی قرار گیرد.
۵. با پیگیری و تصویب این لوایح عملا فرمان سیاست گذاری و قانون گذاری کشور در اختیار یک نهاد خارجی (FATF) قرار داده است. آن هم سیاستهایی که منجر به شکنندهتر شدن ساختار حقوقی و اقتصادی کشور در مقابل تحریمهای ظالمانه آمریکا میشود.
دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی اهواز، دانشگاه پیام نور اهواز، دانشگاه صنعت نفت اهواز، دانشگاه فرهنگیان اهواز، دانشگاه فنی شهید چمران اهواز، دانشگاه فنی دختران اهواز، دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان، دانشگاه علوم پزشکی شوشتر، دانشگاه علوم پزشکی دزفول، دانشگاه آزاد اسلامی آبادان، دانشگاه علوم و فنون خرمشهر، دانشگاه آزاد اسلامی بهبهان، دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، دانشگاه آزاد اندیمشک، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، دانشگاه علوم پزشکی آبادان، دانشگاه آزاد اسلامی خرمشهر، دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه، دانشگاه سلامت رامهرمز، دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان، دانشگاه علوم پزشکی شوشتر، دانشگاه هنر شوشتر، دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر، دانشگاه آزاد اسلامی باغملک، دانشگاه آزاد اسلامی دشت آزادگان، دانشگاه پیام نور آبادان، دانشگاه پیام نور دزفول، دانشگاه آزاد اسلامی دزفول، دانشگاه پیام نور اندیمشک، دانشگاه فرهنگیان اندیمشک، دانشگاه آزاد اسلامی رامهرمز، دانشگا علمی کاربردی شوشتر، دانشگاه پیام نور گتوند، دانشگاه پیام نور ترکالکی، دانشکده سماء شوشتر، دانشگاه پیام نور بهبهان، دانشگاه پیام نور خرمشهر، مجتمع جهاد دانشگاهی خوزستان
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.