کاراکاس زیر بار استعمار نمی‌رود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۲۳۱۱
وزیر خارجه ونزوئلا:

کاراکاس زیر بار استعمار نمی‌رود

وزیر خارجه ونزوئلا ضمن انتقاد از درخواست کشور‌های اروپایی برای برگزاری انتخابات زود هنگام در این کشور اظهار داشت: کشور‌های اروپایی همانند استعمارگران رفتار می‌کنند.
کاراکاس زیر بار استعمار نمی‌رود
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، «خورخه آریزا» وزیر خارجه ونزوئلا با انتشار بیانیه‌ای در صفحه توئیتر خود با انتقاد از مواضع کشور‌های اروپایی در قبال رویداد‌های اخیر این کشور گفت: ما با مداخله خارجی در مسائل داخلی کشور مقابله می‌کنیم.

وی در ادامه افزود: درخواست کشور‌های اروپایی برای برگزاری انتخابات زودهنگام در ونزوئلا به یک رویکرد استثمارگرایانه شبیه است.

وزیر خارجه ونزوئلا همچنین در بیانیه خود آورده است: حدود ۲۰۰ سال از دوران استعمار ونزوئلا گذشته و ما دیگر اجازه ورود و مداخله هر نیروی خارجی به کشور خود را نمی‌دهیم.

گفتنی است «خوان گوایدو» رئیس پارلمان ونزوئلا، هفته پیش خود را به عنوان رئیس‌جمهوری موقت کشورش معرفی کرد. پارلمان ونزوئلا که در دست مخالفان دولت است، ریاست‌جمهوری مادورو را «غصبی» و «غیرقانونی» اعلام کرده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار