عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه از ۳۵ کشور برای شرکت در مراسم روز چابهار دعوت شده است، از برگزاری این مراسم در روز هفتم اسفند امسال خبر داد و گفت: مدیریت بنادر کوچک حداکثر تا خردادماه سال ۹۸ نهایی میشود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی حسنزاده بیان کرد: بحث مدیریت بنادر کوچک حداکثر تا خردادماه سال ۹۸ نهایی میشود که هدف از اجرای این طرح، در ابتدا شبکهسازی و سپس ایجاد فرصتهای شغلی در شهرهای بندری است تا بتواند موجب افزایش نرخ جمعیتی بر مبنای سیاستهای کلی ابلاغی، شود.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی از برگزاری روز چابهار با حضور ۳۵ شرکت در اسفندماه در بندر شهید بهشتی چابهار خبر داد و گفت: یکی از مهمترین برنامهها، برگزاری روز چابهار است که مقرر شد اسفندماه امسال در بندر شهید بهشتی چابهار برگزار شود، برنامهریزی کردهایم تا در روز چابهار، مسئولان ۳۵ کشور در بندر چابهار حضور بههم رسانند.
عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: تجار و نمایندگان اتاقهای بازرگانی داخلی نیز در برنامه روز چابهار حضور دارند و قرار است تا درباره فرصتها، پتانسیلها و مشوقهایی که سازمان بنادر اعطا کرده است صحبت شود.
پیگیری برای اجراییشدن آییننامه واردات کالا توسط ملوانان و شناورها
حسنزاده هدف از برگزاری روز چابهار را ترغیب سرمایهگذاران در آن بندر برشمرد و تصریح کرد: در صدد هستیم تا سرمایهگذاران را ترغیب کنیم تا با رویکرد لجستیکی از بندر چابهار به عنوان بندر مهم بهره مندی بیشتری ببرند و این بهره با سود دو سویه برای سازمان و همچنین فعالان و سرمایه گذاران همراه باشد.
عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی از دیگر برنامههای سازمان بنادر را بهرهبرداری از پایانه کانتینری بندر امام خمینی (ره) عنوان کرد و گفت: در تلاش هستیم تا تکمیل پایانه کانتینری بندر امام خمینی قبل از پایان سال ۹۷ به نتیجه برسد.
وی بررسی اوضاع شرکتهای سرمایهگذار در بنادر کشور را از دیگر مواردی برشمرد که در دستور کار سازمان قرار دارد و ادامه داد: در تدارک تهیه بسته حمایتی ویژهای هستیم تا بتوانیم بخشی از چالشهای شرکتهای سرمایه گذار در بنادر کشور را کاهش دهیم تا آنها بتوانند با آرامش بیشتری به ارایه خدمات در بنادر بپردازند.
حسنزاده با یادآوری این مطلب که بسته حمایتی فوق کاملتر از بسته قبلی است به تشریح برنامههای سازمان بنادر در بنادر شمالی کشور پرداخت و گفت: کاپوتاژ غلات از بندر امیرآباد به بندر انزلی را با نگاه لجستیکی در هفتههای آتی خواهیم داشت.
این مقام مسئول همچنین از همکاری سازمان بنادر با شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران خبر داد و گفت: در حال تهیه سند توسعه ظرفیت ریلی بنادر بین بندر و محدوده پس کرانهها هستیم، در صددیم تا بر اساس مصوبه دولت و مصوبه قانون برنامه توسعه مبنی بر افزایش ۳۰ درصدی سهم ریل، این مهم را در بنادر کشور اجرایی و عملیاتی کنیم.
عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی همچنین اعلام کرد: بحث مدیریت بنادر کوچک حداکثر تا خردادماه سال ۹۸ نهایی میشود؛ رویکرد ما از اجرای این طرح، در ابتدا شبکهسازی و سپس ایجاد فرصتهای شغلی در شهرهای بندری است تا بتواند موجب افزایش نرخ جمعیتی بر مبنای سیاستهای کلی ابلاغی نظام، شود.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر همچنین از پیگیری برای اجراییشدن آییننامه واردات کالا توسط ملوانان و شناورها که با هماهنگی سازمان بنادر، گمرک جمهوری اسلامی و ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا در دی ماه نهایی شد خبر داد.
وی ادامه داد: امیدواریم با اجرایی کردن این آییننامه، واردات کالا توسط ملوانان و شناورها ساماندهی شود و به ویژه با این اقدام بتوانیم در بنادر کوچک جنوبی، رونق ایجاد کنیم.