جمعی از دانشجویان و مردم تربت حیدریه هم زمان با برگزاری نماز جمعه با امضای طوماری مخالفت خود را باتصویب لوایح fatf اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، جمعی از دانشجویان انقلابی و مردم تربت حیدریه امروز با حضور در صحن مسجد جامع و انجام فریضه نماز جمعه، با امضای طوماری خطاب به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام مخالفت خود را با تصویب لوایح FATF اعلام کردند.
امضا این طومار با استقبال دانشجویان و مردم تربیت حیدریه همراه بود، متن کامل این طومار به شرح زیر است.
اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام سلام علیکم.
همانطور که مستحضرید ازابتدای انقلاب مردمی ایران درسال٥٧تاکنون تحریمهای ظالمانه چندجانبه و همهجانبه علیه مردم ایران، باهدف تغییر رفتار و مهار جمهوری اسلامی و نهایتاً تغییر ماهیت نظام از سوی دشمنان قسم خورده این ملت وضع شدهاند. البته جمهوری اسلامی هم با اتخاذ تدابیری در راستای دور زدن تحریمها توانسته است از اثربخشی کامل تحریمها جلوگیری و تا حدودی از افراد و سازمانها و نهادهای ایرانی تحریم شده، صیانت و حمایت به عمل آورد و سیاستهای بینالمللی خود در منطقه را پیش ببرد و با حمایت از ملتهای مظلوم و گروههای مجاهد در محور مقاومت، ایادی استکبار و جهانخواران در منطقه، نظیر گروه تروریستی داعش و همچنین رژیم غاصب صهیونیستی را از نیل به اهداف خود باز دارد. اما متاسفانه در شرایط فعلی شاهد برخی کم لطفیها ازسوی برخی از مسوولین هستیم مسوولینی که گویا برجام برای انها هنوز تجربه نشده است وملتفت این موضوع نشده اند که نگاه به داخل راه پیشرفت وشکوه این ملت خواهد بود؛ متاسفانه چندی است که مساله cft ولایحه پالرمو تبدیل به دغدغه اصلی برخی از دوستان چه در مجلس وچه دولتیهای عزیز شده است و حتی شاهد نامه نگاری برخی از وزرا با رهبری معظم انقلاب دراین رابطه بودیم. دراین شرایط این سوال پیش میآید که آیا نباید ازگذشته درس گرفت؟! آیا نباید به این نکته توجه داشت که تمامی مسائل ومشکلات را نباید به یک کنوانسیون و لایحه و... وابسته دانست؟! مقام معظم رهبری هم درسخنرانی خود در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۳۰/۰۳/۱۳۹۷ در رابطه با اینگونه معاهدات و کنوانسیونهای بینالمللی فرمودند: "این معاهدات ابتدا در اتاقهای فکر قدرتهای بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آنها پختوپز میشود و سپس با پیوستن دولتهای همسو یا دنبالهرو یا مرعوب، شکلِ بهظاهر بینالمللی میگیرد، بهگونهای که اگر کشور مستقلی مانند ایران، آنها را قبول نکند او را مورد هجوم شدید قرار میدهند که مثلاً "۱۵۰ کشور پذیرفتهاند شما چطور آن را رد میکنید؟ ".
ایشان همچنین افزودند: البته ممکن است برخی مفاد معاهدات بینالمللی خوب باشد، اما هیچ ضرورتی ندارد با استناد به این مفاد به کنوانسیونهایی بپیوندیم که از عمق اهداف آنها آگاه نیستیم یا میدانیم که مشکلاتی دارند. حال باتوجه به اینکه این لایحه پس از کش وقوسهای فراوان وهمچنین ایرادات شورای نگهبان نسبت به این موضوع والبته اعتراضات صورت گرفته توسط برخی ازمراجع محترم وارجاع آن به مجمع تشخیص مادانشجویان، طلاب و مردم انقلابی شهرستان پیشتاز در انقلاب تربت حیدریه خواستار این هستیم که مجمع محترم تشخیص مصلحت همانطور که رسالتش تصمیم گیری براساس منفعت وصلاح جمهوری اسلامی میباشد، دراین برهه و پیچ مهم تاریخی بیش از هر موضوع دیگری اعتلا و اقتدار واستقلال کشور اسلامی عزیزمان را درنظر بگیرد تا مبادا درآینده این مساله باعث بوجود آمدن پشیمانی برای ملت گردد.