معاون موسسه امام خمینی (ره) گفت: اکثر کادر مؤسسات آموزشی و پژوهشی کشور ازجمله دستاوردهای موسسه امام خمینی (ره) هستند، در ۲۳ سال ۲۰۰ کتاب آموزشی و پژوهشی تولید و منتشر کردیم و بهصورت متوسط سالی ۸.۶ کتاب علمی و دینی تولید میکنیم.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی سقای بیریا در نشست تبیین گفتمان انقلاب اسلامی که در سالن غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: ابتدای فعالیت موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) پیش از انقلاب بازمیگردد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیتهای سازماندهی شده تداوم پیدا کرد.
وی افزود: پس از رحلت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری با همان قوت در توسعه کار این موسسه اهتمام داشتند و سال ۷۴ ساختمان مرکزی به دست مقام معظم رهبری تأسیس شد.
سقای بیریا با اشاره به اقدامات صورت گرفته درزمینهٔ تولید محتوای علوم انسانی اسلامی توسط موسسه امام خمینی (ره) عنوان کرد: درزمانی که موسسه تأسیس شد تعداد محدودی دانشآموخته پیشگام درزمینهٔ علوم انسانی اسلامی فعالیت میکردند.
معاون آموزشی و پژوهشی موسسه امام خمینی (ره) گفت: این موسسه در ۱۵ گروه آموزشی کار خود را آغاز کرد و با توجه به اینکه این موسسه آموزشی و پژوهشی است از تولید به مصرف است و برای حوزه علمیه بهعنوان موسسهای مادر است.
وی افزود: اکثر کادر مؤسسات آموزشی و پژوهشی کشور ازجمله دستاوردهای موسسه امام خمینی (ره) هستند، در ۲۳ سال ۲۰۰ کتاب آموزشی و پژوهشی تولید و منتشر کردیم و به صوررت متوسط سالی ۸.۶ کتاب درسی تولید کردیم.
سقای بی ریا عنوان کرد: از میان کتابهایی که نوشته شده است سالی ۴۶ کتاب به صورت متوسط تولید کردیم و ۸۷ کتاب به عنوان کتابهای منتخب جشنواره انتخاب شدند.
معاون آموزشی و پژوهشی موسسه امام خمینی (ره) گفت: ۳.۷ کتاب حائز رتبه در جشنواره شدند و ۲۱۹ پژوهشگر با مدرک دکتری از موسسه فارغ التحصیل شدند و باتوجه ۱۵ رشته پژوهشی حدود ۹۰ پژوهشگری که در حال خواندن درس خارج هستند تربیت کردیم.
وی خاطرنشان کرد: مرکز آموزشهای بنیادین و مرکز معاد زیر نظر موسسه امام خمینی (ره) مشغول فعالیت است و دانشجویان و اساتید و طلاب تحت آموزش معاد قرار گرفتند.