آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۴۴۱۹
در قالب گرنت اتریشی؛

منتخبان برنامه تبادل دانشجو دانشگاه کردستان با اف اچ یوانیوم اتریش معرفی شدند

منتخبان برنامه تبادل دانشجو دانشگاه کردستان با دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش برای سال تحصیلی ۲۰۱۹-۲۰۲۰ در قالب گرنت اتریشی معرفی شدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پاسخ به فراخوان گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه کردستان در دی ماه ۱۳۹۷ مبنی بر طرح تبادل دانشجو با دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش برای سال تحصیلی ۲۰۱۹-۲۰۲۰، بیش از ۷۰ دانشجوی کارشناسی و کارشناسی ارشد برای این طرح ثبت نام کردند.
 
پس از بررسی درخواست‌های ارائه شده در کمیته ارزیابی متشکل از مسئولین آموزشی و روابط بین الملل دانشگاه، از دانشجویان منتخب دور اول (۳۵ نفر) آزمون زبان انگلیسی بعمل آمد. در مرحله سوم از ۱۵ نفر منتخب دور دوم مصاحبه تخصصی به زبان انگلیسی انجام گرفت و در نهایت تعداد ۸ دانشجو بشرح زیر جهت استفاده از گرنت Ernst Mach Garnt به دانشگاه اتریشی معرفی شدند.

مازیار روحانی، کارشناسی ارشد مهندسی معماری و اسرا فلاحی، کارشناسی مدیریت گردشگری و سید احسان احمدی، کارشناسی ارشد مهندسی برق و سوما محمدی، کارشناسی ارشد مهندسی معماری و آزاده فروزنده، کارشناسی مدیریت بازرگانی و هاوژین رضایی، کارشناسی ارشد مهندسی صنایع و سعید صفایی، کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار و یاسمن دانایی، کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار.
 
همچنین الهه قابلی (کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار) و دانیال عزیزامان (کارشناسی مهندسی کامپیوتر) بعنوان دانشجویان رزرو برای این برنامه در نظر گرفته شدند.
 
بر اساس توافق‌نامه امضا شده بین دو دانشگاه، دانشجویانی که موفق به طی مرحله نهایی اخذ گرنت شوند، یک ترم تحصیلی (پاییز ۲۰۱۹ یا بهار ۲۰۲۰) را در دانشگاه اتریشی سپری خواهند کرد و تمامی هزینه‌های اقامت و تحصیل آن‌ها (ماهیانه ۱۰۵۰ یورو) از محل گرنت اتریشی پرداخت خواهد گردید.

لازم به ذکر است، در حال حاضر ۴ دانشجوی دانشگاه کردستان (منتخبین سال گذشته) در حال گذراندن دوره تحصیلی خود در دانشگاه اتریشی هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار