دبیر اسبق هماهنگی تشکلهای اسلامی بوعلی گفت: تولیدات رسانهای از سوی جنبش دانشجویی را زمانی مفید میدانم که با رویکردی نوین به اصالتهای معرفتی خودش بپردازد و برنامه تلویزیونی ۱۰ گفتار این ویژگی را دارد.
امیر حاجی بابایی، دبیر اسبق هماهنگی تشکلهای اسلامی بوعلی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تولید برنامه تلویزیونی ده گفتار از سوی جامعه اسلامی دانشگاه بوعلی را اتفاقی مبارک در تاریخ تشکلهای دانشجویی دانست و گفت: این برنامه فراتر از یک برنامه تلویزیونی نشان می دهد که دانشجوی انقلابی میتواند با آشنایی کامل به فرم و محتوا، برنامههای ایده آل و استاندارد بسازد.
حاجی بابایی با بیان اینکه باید به معنای واقعی کلمه به دانشجوی مؤمن و انقلابی اعتماد شود، افزود: باید عرصه برای حضور دانشجویان در صداوسیما فراهم شود هرچند اعتقاد دارم که فرسنگها با این مهم فاصله داریم.
دبیر اسبق هماهنگی تشکلهای اسلامی دانشگاه بوعلی با انتقاد به جنبش دانشجویی فعلی گفت: تنزل اجزای آن به لحاظ نوع برخورد با چالشهای اجتماعی و رنگ باختن ایدئولوژی اصیل این جریان در پرداخت به مسائلی مانند امر به معروف و نهی از منکر، عدالت، استکبارستیزی، مطالبه گری، جنبش نرم افزاری و اقتصاد مقاومتی، میتواند مهمترین نقد به جنبش دانشجویی در حال حاضر باشد.
وی ادامه داد: طبیعتا تولیدات رسانهای از سوی جنبش دانشجویی را زمانی مفید میدانم که با رویکردی نوین به اصالتهای معرفتی خودش بپردازد و برنامه تلویزیونی ده گفتار این ویژگی را دارد.
حاجی بابایی ادامه داد: امیدوارم ده گفتار آغاز تحول در نوع فعالیتهای تشکلهای دانشجویی و حتی الامکان استفاده از ساختارهای نوین رسانهای برای ارتباط با جامعه هدف خود باشد.
وی با بیان اینکه تشکلهای دانشجویی باید ارتباط خود را با نهادهای اجتماعی مانند خانواده، مدرسه و مسجد افزایش دهند، گفت: قطعا رسانه میتواند بهترین بستر برای گسترش این ارتباط باشد.