آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۵۳۲۹

توافق ۲ ائتلاف مهم عراق برای خروج نیرو‌های بیگانه

جریان «مقتدی صدر» از توافق با ائتلاف فتح به رهبری «هادی العامری» برای خروج تمامی نیرو‌های بیگانه در عراق خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دو ائتلاف بزرگ «فتح» به رهبری هادی العامری و «سائرون» به رهبری مقتدی صدر امروز برای دومین هفته پیاپی در نشست مشترکی برای بررسی مسائل جاری عراق شرکت کردند.

به نوشته پایگاه خبری روزنامه المدی، سه‌شنبه هفته گذشته، دو طرف به توافق رسیدند که برای تکمیل کابینه و انتخاب وزرای کشور و دفاع و ادامه همکاری‌ها در داخل پارلمان، کمیته‌ای ویژه جهت هماهنگی‌ها ایجاد کنند.

«نصار الربیعی» رئیس هیأت سیاسی جریان «صدر» نیز امروز (دوشنبه) اعلام کرد که در نشست با ائتلاف فتح، توافق شد که حضور هیچ نیروی خارجی در عراق پذیرفته نشود.

هادی العامری، نیز در این خصوص گفت: مقابله با تروریسم و رشد فکری و تصویب قوانین ضروری نیاز به همکاری دوشادوش نیرو‌های سیاسی عراق دارد.

او با بیان اینکه همکاری و نزدیکی میان فتح و سائرون علیه هیچ گروهی نیست و به نفع عراق است، بر توافق با سائرون برای خروج نیرو‌ها و برچینی پایگاه‌های خارجی تأکید کرد.

بحث و جدل‌ها حول لزوم خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق که مدت‌هاست به صورت پراکنده در محافل عراقی وجود داشت پس از سخنان روز سوم فوریه ترامپ شدت یافته است و بسیاری از گروه‌های عراقی اعلام کرده‌اند که طرح خروج نیرو‌های آمریکایی بزودی در پارلمان مطرح خواهد شد. رئیس‌جمهور آمریکا در آن سخنان گفته بود که هدف از حضور نیرو‌های آمریکایی در عراق، رصد تحرکات ایران در منطقه است که این سخن بدون استثناء واکنش تمامی گروه‌های و احزاب عراقی را برانگیخت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار