آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۵۹۰۰

سیدعمار حکیم جنایت تروریستی زاهدان را محکوم کرد

رهبر جریان حکمت ملی عراق حمله تروریستی در زاهدان را شدیدا محکوم و بر همکاری کشور‌های منطقه برای نابودی تروریسم تاکید کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در پی حادثه تروریستی در جنوب شرق ایران، «سیدعمار حکیم»، رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی و رهبر جریان حکمت ملی عراق، طی پیامی این فاجعه را تسلیت گفت و با خانواده داغداران اعلام همدردی کرد.

حکیم در این پیام تاکید کرد: با تأسف و اندوه فراوان از انفجار تروریستی در شهر زاهدان که جان افراد بی‌گناه را گرفت باخبر شدیم. ضمن محکومیت شدید این حمله تروریستی، با رهبر معظم، دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران و همچنین خانواده‌های داغدار این حادثه اعلام همبستگی می‌کنیم.

رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین بار دیگر بر ضرورت همکاری همه کشورهای آسیب‌دیده از نقشه‌های تروریستی و تکفیری و برعهده گرفتن نقش بیشتر در نابودی این نقشه‌ها تاکید کرد.

سیدعمار حکیم در پایان این پیام بر اهمیت همکاری‌های امنیتی در سطح منطقه و جهان برای خشک کردن ریشه‌های تروریسم و حفظ امنیت و ثبات در کشورها تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار