آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۵۹۵۵
با حضور جمعی از مسئولان؛

دو پروژه زیرساختی در دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح شد/ این دانشگاه فاقد فضای ورزشی است

دو پروژه زیرساختی ایستگاه گاز و شبکه ۲۰ کیلوولتی برق با هزینه ۷/۵ میلیارد ریال با حضور جمعی از مسئولین اجرایی در دانشگاه صنعتی قوچان به بهره برداری رسید.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، پروژه ایستگاه گاز و شبکه ۲۰ کیلوولتی برق با هزینه ۷/۵ میلیارد ریال روز چهارشنبه با حضور جمعی از مسئولین اجرایی در دانشگاه صنعتی قوچان به بهره برداری رسید.

این پروژه‌ها شامل احداث شبکه PSI۶۰ و ایستگاه گاز به ظرفیت ۱۰۰۰ مترمکعب در ساعت با هزینه ۳، ۵ میلیارد ریال و پست برق یک مگاواتی با هزینه چهار میلیارد ریال است.

علی‌اصغر بهشتی رئیس دانشگاه صنعتی قوچان در همایش دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه آموزش عالی در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه صنعتی قوچان گفت: این دانشگاه مستقل دولتی در سال ۸۵ با عنوان دانشکده فنی شروع به کارکرد و امروز به برکت انقلاب توانسته پله‌های رشد را سریع‌تر از گذشته طی و به دانشگاه صنعتی تغییر هویت بدهد.

بهشتی با اشاره به ثبت ۵ اختراع در این دانشگاه طی سال جاری و کسب درآمد ۵۵۰ میلیون تومانی از درآمد‌های تحقیقاتی و کاربردی تقاضامحور، گفت: دستگاه رفت‌وروب معابر شهری، طراحی و بهینه‌سازی سرعت‌گیر، ساخت کوره خلأ و چسب اپوکسی در شرایط رطوبت ازجمله این اختراعات به شمار می‌آید.

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با اشاره به انعقاد ۵ تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه بین‌المللی با کشور‌های آلمان، آفریقای جنوبی، هلند و تایلند، بیان کرد: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های ملی و حمایت از بیش از ۵۰ طرح فناورانه دانشجویی و ارائه بیش از ۲۵ طرح در فن بازار به برکت این انقلاب توسط دانشگاه صنعتی صورت گرفته است.

وی تأکید کرد: در آخرین رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان اسلام ISC، دانشگاه صنعتی قوچان توانست بعد از دانشگاه صنعتی شاهرود جایگاه چهاردهم را در میان دانشگاه‌های صنعتی به خود اختصاص بدهد.

بهشتی یادآور شد: دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان علیرغم نداشتن رشته تربیت‌بدنی علاقه فراوانی به فعالیت‌های ورزشی دارند و رتبه‌های گوناگونی را در سطوح مختلف استانی و ... از آن خودکرده‌اند، اما دانشگاه فاقد فضای ورزشی است که مسؤولین شهرستانی می‌توانند در بخش خوابگاهی و ورزشی کمک‌رسان دانشجویان باشند.

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان ۲۴ برابر شدن نرخ پوشش تحصیلی آموزش عالی را یکی از دستاورد‌های انقلاب اسلامی دانست و افزود: به برکت انقلاب امروز زنان سهم ۲۲ درصدی در تحصیلات تکمیلی و رشد ۱۷ برابری در اعضای هیات علمی را به خود اختصاص داده اند.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار