آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۶۱۲۵

تیراندازی در ایالت «ایلینوی» آمریکا

رسانه‌های آمریکایی از وقوع تیراندازی در ایالت «ایلینوی» آمریکا خبر می‌دهند. برخی منابع خبری گفته‌اند این تیراندازی تلفات داشته است.

به گزارش  گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه‌های آمریکایی از وقوع تیراندازی در  ایالت «ایلینوی» آمریکا خبر می‌دهند. برخی منابع خبری گفته‌اند این تیراندازی تلفات داشته است. 

این تیراندازی در شهر «آرورا»، دومین شهر پرجمعیت ایالت ایلینوی اتفاق افتاد. یک سخنگوی پلیس گفته دست‌کم یک نفر بر اثر این تیراندازی کشته شده است.

رسانه‌ها گزارش داده‌اند مظنون حادثه به دست‌کم ۱۶ نفر، از جمله افسران پلیس شلیک کرده است. ۴ افسر پلیس زخمی شده‌‌‌اند.

کاخ سفید اعلام کرد «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان این تیراندازی قرار گرفته و اوضاع را رصد می‌کند. پلیس گفته فرد مظنون به انجام این حمله را دستگیر کرده است.

هنوز درباره انگیزه‌های مظنون خبری مخابره نشده است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار