کارایی جذب امگا ۳ با استفاده از نانوکپسوله کردن افزایش پیدا می‌کند
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷
پژوهشگران علم نانو دریافتند
برای افزایش میزان جذب نوعی اسید چرب امگا ۳ در بدن، محققانی از هنگ‌کنگ با روش نانوکپسوله کردن دریافتند که استفاده از ساختار‌های هسته‌ای پوسته‌ای موجب محافظت از این ماده در بدن شده و جذب آن را افزایش می‌دهد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
  • خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
گزیده اخبار
پرطرفدارترین عناوین
آخرین اخبار