آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۶۸۹۱
عسگری:

پروژه ملی «مرجعیت علمی» از سوی مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی اجرا می‌شود

قائم مقام رئیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی گفت: این مرکز ماموریت‌های کلان پروژه «مرجعیت علمی» و «حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم» را در سال ۹۸ اجرا می‌کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، در نشست شورای مدیران حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت سعید عسگری قائم مقام رئیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی با اشاره به سابقه راه اندازی این مرکز ابراز امیدواری کرد که مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی مرجعی برای توسعه پژوهش در آموزش پزشکی باشد و با حمایت از طرح‌های مرتبط با آموزش بستر‌های ارتقای این حوزه در سطح کشور فراهم آید.

وی به برگزاری ۳ فراخوان در مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی اشاره کرد و اظهار داشت: ۱۲ طرح پژوهشی از طرح‌هایی که در فراخوان اول مصوب شده بود خاتمه یافته است. در فراخوان دوم هم ۵۶ طرح پژوهشی مصوب شده و ۱۳۷ طرح نیز در فراخوان سوم دریافت شده است.

قائم مقام رئیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی از حمایت‌های مرکز از طرح‌های پژوهشی یاد کرد و گفت: علاوه بر گرنت‌های پژوهشی در قالب فراخوان، گرنت‌های تشویقی نیز به برگزیدگان جشنواره شهید مطهری، المپیاد‌های دانشجویی و ... اعطا می‌شود.

وی افزود: در قالب برنامه توانمندسازی، ۱۰ کارگاه توانمند سازی برای اعضای کمیته‌های تخصصی مرکز و داوران مرکز و ۲ کارگاه هم برای بسته‌های تحول برگزار شده است.

عسگری به راه اندازی واحد‌های پژوهشی نصر در ۱۰ حوزه مختلف از جمله افق یابی و آینده نگاری، مدیریت و ترجمان دانش، تحلیل سیاستی و ... اشاره کرد و گفت: برنامه‌های این واحد‌ها تدوین شده و خلاصه‌های سیاستی در زمینه‌هایی که به مرکز سفارش داده شده تدوین شده است.

وی ضمن اعلام آمادگی مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی برای همکاری با حوزه‌های ستادی معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: تا کنون ۱۴ طرح از حوزه‌های مختلف معاونت آموزشی دریافت شده و عناوین و متدولوژی پیشنهادی برای طرح‌های واحد‌های معاونت آماده شده که ارائه خواهد شد.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار