
کد خبر:۷۶۰۱۹۷
غلامی:
تحقق اهداف سند راهبردی حوزه پژوهش و آموزش عالی قرآنی باید در برنامههای مدیران قرار گیرد
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تمامی مدیران وزارت علوم و مجموعههای علمی، پژوهشی و دانشگاهی یکی از برنامههای کاری خود را تحقق اهداف سند راهبردی حوزه پژوهش و آموزش عالی قرآنی قرار دهند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، منصور غلامی وزیر علوم در بیست و هفتمین جلسه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور با اشاره به ابلاغ سند توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی، اظهار داشت: اجرای این سند و تحقق اهداف آن نیاز به همکاری و تعامل واحدهای مختلف اعم از واحدهای ستادی و واحدهای پژوهشی و آموزشی در سراسر کشور با دبیرخانه کمیسیون دارد؛ از این رو لازم است مدیران تمامی این مجموعهها یکی از برنامههای کاری خود را تحقق اهداف این سند و مصوبات کمیسیون قرار دهند.
رئیس کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور ادامه داد: لازم است کمیسیون و کارگروههای تخصصی با تعیین تقویم زمانی جلسات، به طور منظم برگزار و برای اجرای مصوبات و اخذ گزارش مرتبط از نهادهای مختلف، اقدام لازم را انجام دهند.
کمیته راهبری اجرای سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی تشکیل میشود
سید حمیدرضا میرعظیمی، رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور نیز اعلام کرد: کمیته راهبری اجرای سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در این مرکز تشکیل میشود.
کمیته راهبری اجرای سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی تشکیل میشود
سید حمیدرضا میرعظیمی، رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور نیز اعلام کرد: کمیته راهبری اجرای سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در این مرکز تشکیل میشود.
میرعظیمی اظهار داشت: سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور پس از طی مراحل تصویب در کمیسیون و شورای توسعه فرهنگ قرآنی، توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: این سند مشتمل بر ۳ هدف، ۵ راهبرد و ۳۲ اقدام ملی است که «شکلگیری جنبش علمی قرآنی در زمینه تربیت نیروی انسانی و تولید دانش قرآنی در حوزههای مختلف الهیات و معارف اسلامی، علوم انسانی و هنر در راستای تأمین نیازهای نظام توسعه فرهنگ قرآنی» را به عنوان چشمانداز افق ۱۴۰۴ برگزیده است. مطابق بند پنجم از چارچوب نهادی و الزامات اجرایی مصوب، کمیته راهبری اجرای سند در این مرکز تشکیل میشود و وظیفه اصلی آن طراحی شناسنامه اقدامات ملی و پیشنهاد آن به کمیسیون جهت تصویب است.
دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور افزود: با توجه به دستور مقام عالی وزارت مبنی بر ضرورت برگزاری منظم جلسات کمیسیون و کارگروههای تخصصی، تقویم برگزاری این جلسات در اسرع وقت تنظیم و به اطلاع اعضا خواهد رسید.
وی تصریح کرد: همچنین تلاش میشود فرآیندهای اجرای سند در کمیته منتخب کمیسیون در اسرع وقت تعیین و در جلسهای فوقالعاده به تصویب کمیسیون برسد. این مرکز دور جدید فعالیتهای خود را همزمان با تصویب و ابلاغ سند آغاز کرده. سال ۹۸ سال به عنوان سال نخست اجرای سند خواهد بود و مرکز در تلاش است با رفع موانع و چالشها و فعالسازی کمیسیون و کارگروهها و کمیتههای تخصصی و همچنین تعامل سازنده با تمامی عوامل دخیل در اجرای سند از جمله معاونان ستادی، مراکز پژوهشی و آموزشی، دانشگاهی و حوزوی و همچنین دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی و کمیسیونهای توسعه فعالیتهای تبلیغی ترویجی قرآنی، توسعه آموزش عمومی قرآن و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام بهداشت و سلامت و سایر دستگاهها زمینه تحقق اهداف آن را در توسعه صحیح فرهنگ قرآنی فراهم سازد.
در این جلسه که با حضور مدیران ارشد وزارت علوم از جمله معاونان آموزشی و پژوهش و فناوری به عنوان رؤسای کارگروههای تخصصی توسعه آموزش عالی قرآنی و توسعه پژوهش قرآنی، معاون فرهنگی و اجتماعی، معاون اداری مالی و مدیریت منابع، رؤسای مراکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و نمایندگان دستگاهها و نهادهای مرتبط با حوزه آموزش عالی قرآنی برگزار گردید، نحوه اجرای سند توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی بررسی شد.
گفتنی است، کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور، به عنوان نهادی فرادستگاهی با ریاست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شده و مطابق قانون، راهبری اجرای سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی - که توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده - بر عهده این کمیسیون قرار دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.