انتخاب مجدد عباسپور به عنوان رئيس كميسيون آموزش
امير طاهرخاني در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: اعضاي كميسيون در جلسه روز گذشته خود غلامحسين مسعودي ريحان و محمدحسن دوگاني را به عنوان نايبان رئيس كميسيون و اسفنديار اختياري كستويه را نيز به عنوان مخبر كميسيون آموزش انتخاب كردند.
وي با بيان اينكه كادنديد ديگري براي دبير كميسيون وجود نداشت، افزود: حجت الاسلام عليرضا سليمي و فاطمه آجرلو مجدداً به عنوان دبير كميسيون معرفي شدند.
نماينده مردم تاكستان در مجلس تصريح كرد: با توجه به شروع كار هيئت رئيسه جديد در جلسه روز گذشته مسائل، مشكلات، انتقادات و پيشنهاداتي در خصوص عملكرد گذشته كميسيون و موانع پيش رو از سوي اعضا مطرح و بررسي شد.
طاهرخاني ادامه داد: در اين جلسه مقرر شد تا در دوره جديد اعضاي كميسيون با افزايش فعاليت هماهنگي و نظارت در حوزه هاي مسئوليت خود اقدامات موثرتري را انجام دهند.
وي گفت: با توجه به قرار گرفتن در سال همت مضاعف، كار مضاعف اعضاي كميسيون بايد هماهنگي و فعاليت خود را افزايش دهند.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس از تشكيل جلسه در روزهاي سه شنبه و چهارشنبه خبر داد و خاطرنشان كرد: به منظور تكميل بررسي لايحه پنجم توسعه اين كميسيون هر روز تشكيل جلسه خواهد داد./انتهاي پيام/