
کد خبر:۷۴۷۳۷۳
با حمایت معاونت علمی؛
استاندارد گلاب و اسانس گلمحمدی بهروز میشود
استاندارد گلاب و اسانس گل محمدی با حمایت دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار معاونت علمی و توسط کانون گل محمدی و گیاهان معطر بازنگری و به روز میشود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زهرا صاحبنظر عضو هیات مدیره کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار گل محمدی و گیاهان معطر گفت: در دهمین جلسه هیئت مدیره، بازنگری و تدوین موضوع استاندارد حوزه گلاب و اسانس گل محمدی مورد بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه استاندارد حوزه گلاب ۵۰ سال پیش تدوین شده و در همان وقت نیز ناقص بوده است، افزود: باتوجه به انجام کشت در مناطق مختلف و متفاوت بودن کیفیت گلهای مناطق سراسر کشور از جمله تبریز و کاشان، گلاب این گلها نیز متفاوت است و استاندارد فعلی با این محصولات همخوانی ندارد.
عضو هیات مدیره کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار گل محمدی و گیاهان معطر خاطرنشان کرد: مورد دیگری که بر ضرورت تدوین و بازنگری مجدد استاندارد حوزه گلاب تاکید دارد میزان اسانس تعریف شده در گلاب برای صادرات به کشورهای دیگر است که باید تمامی مشکلات تولید کنندگان را در نظر گیرند و مجدد این استاندارد بررسی شود.
صاحبنظر به بررسی موضوع استاندارد اسانس گل محمدی نیز اشاره کرد و گفت: در این جلسه استاندارد حوزه گل محمدی نیز بررسی شد، زیرا این استاندارد بر اساس کیفیت گلهای ایران نیست و بر اساس استاندارد کشورهای دیگر از جمله ترکیه و بلغارستان ترجمه شده و در کشور استفاده میشود به همین منظور با اسانس گلهای محمدی تولید شده در کشور مطابقت ندارد و برای فروش محصولات با مشکل مواجه میشویم.
وی اظهار داشت: برای بررسی و تدوین دوباره، کانون گل محمدی و گیاهان معطر اصلاحات استاندارد این دو حوزه را انجام و به اداره استاندارد ارائه کرده است و نماینده کانون به عنوان دبیر کمیته تدوین استاندارد معرفی شد تا با همکاری اداره استاندارد این موضوع اجرایی و نهایی شود.
وی با بیان اینکه استاندارد حوزه گلاب ۵۰ سال پیش تدوین شده و در همان وقت نیز ناقص بوده است، افزود: باتوجه به انجام کشت در مناطق مختلف و متفاوت بودن کیفیت گلهای مناطق سراسر کشور از جمله تبریز و کاشان، گلاب این گلها نیز متفاوت است و استاندارد فعلی با این محصولات همخوانی ندارد.
عضو هیات مدیره کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار گل محمدی و گیاهان معطر خاطرنشان کرد: مورد دیگری که بر ضرورت تدوین و بازنگری مجدد استاندارد حوزه گلاب تاکید دارد میزان اسانس تعریف شده در گلاب برای صادرات به کشورهای دیگر است که باید تمامی مشکلات تولید کنندگان را در نظر گیرند و مجدد این استاندارد بررسی شود.
صاحبنظر به بررسی موضوع استاندارد اسانس گل محمدی نیز اشاره کرد و گفت: در این جلسه استاندارد حوزه گل محمدی نیز بررسی شد، زیرا این استاندارد بر اساس کیفیت گلهای ایران نیست و بر اساس استاندارد کشورهای دیگر از جمله ترکیه و بلغارستان ترجمه شده و در کشور استفاده میشود به همین منظور با اسانس گلهای محمدی تولید شده در کشور مطابقت ندارد و برای فروش محصولات با مشکل مواجه میشویم.
وی اظهار داشت: برای بررسی و تدوین دوباره، کانون گل محمدی و گیاهان معطر اصلاحات استاندارد این دو حوزه را انجام و به اداره استاندارد ارائه کرده است و نماینده کانون به عنوان دبیر کمیته تدوین استاندارد معرفی شد تا با همکاری اداره استاندارد این موضوع اجرایی و نهایی شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.