آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۷۶۰۱
در مصاحبه با سی‌ان‌ان

معاون سابق اِف‌بی‌آی: شاید ترامپ عامل نفوذی روسیه باشد

معاون سابق پلیس فدرال آمریکا درمصاحبه‌ای اعلام کرد: شاید ترامپ عامل نفوذی روسیه باشد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «اندرو مک‌کِیب» (Andrew McCabe) معاون سابق پلیس فدرال آمریکا «اف‌بی‌آی» در مصاحبه با شبکه تلویزونی «سی‌ان‌ان» گفت: شاید ترامپ عامل نفوذی روسیه باشد.

معاون سابق پلیس فدرال آمریکا در مصاحبه مذکور در این خصوص گفت: به نظرم این امکان وجود دارد که ترامپ مهره روس‌ها باشد. فکر می‌کنم به همین دلیل بود که ما تحقیقات خود (درباره تبانی تیم انتخاباتی ترامپ با روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶) را آغاز کردیم.

وی در ادامه افزود: من واقعاً نگران روزی هستم که «رابرت مولر» (بازرس ویژه پرونده دخالت ادعایی روسیه در انتخابات آمریکا) به همین نتیجه برسد.

این درحالیست که «مک کیب» چندی پیش در گفتگویی با شبکه سی‌بی‌اس، سخنانی را علیه ترامپ مطرح کرد که می‌تواند موجب اقدام کنگره و برکناری دونالد شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار