کد خبر:۷۴۷۹۱۳
در سمینار ارتباط صنعت‌ودانشگاه انجام شد

امضای تفاهم‌نامه ۲۵ میلیون تومانی بین شرکت آبفا و دانشگاه بجنورد/ ۶۷ درصد جمعیت خراسان شمالی فاضلاب شهری ندارند

به همت دفتر ارتباط با صنعت و کانون کارآفرینی دانشگاه بجنورد، سمینار یک روزه ارتباط با صنعت با حضور صنعتگران استان در دانشگاه بجنورد برگزار شد.
حسین اکبری

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از بجنورد، به همت دفتر ارتباط با صنعت و کانون کارافرینی دانشگاه بجنورد، سمینار یک روزه ارتباط با صنعت، با حضور صنعت گران استان در دانشگاه بجنورد برگزار شد.

این سمینار که با حضور ده شرکت مطرح و کارگاه‌های صنعتی استان و با هدف ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت و حل مشکلات صنعت از طریق دانشگاه برگزار شد، با نشست‌های تخصصی بین صاحبان صنعت، اساتید و اعضای هیئت علمی رشته‌های مختلف همراه بود.

در این مراسم تفاهم نامه‌ای به ارزش بیست و پنج میلیون تومان بین شرکت آب و فاضلاب بجنورد و دانشگاه بجنورد منعقد شد.
 
احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد در ابتدای این نشست گفت: پیوند موثر و کاربردی میان علم، آموزش و پژوهش با صنعت و جامعه موجب هم افزایی و کمک به رشد و توسعه‌ی جوامع می‌شود.

محقر ادامه داد: دانشگاه‌ها آمادگی لازم را برای مساعدت در احصاء اولویت‌های پژوهشی در بخش‌های مختلف و تشکیل گروه‌های پژوهشی تقاضا محور برای رفع گره‌های سازمانی و صنعتی دارند؛ که امیدواریم در ادامه‌ این نشست، جلساتی برای انعقاد تفاهم نامه برگزار شود تا نتایج مثبتب حاصل گردد.
امضای تفاهم نامه ۲۵ میلیون تومانی بین دانشگاه و شرکت آبفا بجنورد/ ۶۷ درصد جمعیت خراسان شمالی فاضلاب شهری ندارند
غلامحسین ساقی، رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان شمالی نیز در اختتامیه این مراسم گفت: در برخی از کشور‌ها پساب‌ها را هفده بار تصفیه می‌کنند، ولی در استان خراسان شمالی شصت و هفت درصد جمعیت شهری استان تاسیسات فاضلاب شهری ندارند و حتی فاضلاب جمع آوری شده را نیز درست استفاده نمی‌کنیم.

ساقی ادامه داد: در استان‌های دیگر نیز از پساب‌ها استفاده می‌شود، ولی در بجنورد و در فاصله پانزده کیلومتری از شهر، کارخانه پتروشیمی خراسان از آب شرب و غیر تصفیه‌ای استفاده می‌کند.

رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان شمالی در پایان بیان داشت: ما در حوزه‌های مختلف در دانشگاه در حال انجام پروژه‌ها و ثبت اختراعات مختلف هستیم؛ همچنین آمادگی حمایت از ایده ها، تدوین و ترجمه کتاب‌ها را داریم.

در این سمینار یک روزه، اولین مسابقه ایده پردازی بهینه سازی مصرف آب و مدیریت نیز برگزار شد و صاحبان ایده به دفاع از ایده‌های خود پرداختند و در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

اختراع دستگاه تنظیم و نمایش دهنده دما آب خروجی از دوش‌های حمام و استفاده از پسماند‌های سلف به عنوان منبع تغذیه برای تولید کود کمپوست از جمله طرح‌های برتر این مسابقه معرفی شدند.

اما این مسابقه با حاشیه‌هایی نیز همراه بود که باعث اعتراض برخی از حضار و نفر دوم مسابقه شد. شرکت کنندگان در مسابقه به نحوه داوری این مسابقه معترض بودند.

در این مسابقه، ایده‌های ارسالی از طرف انجمن علمی و گروه مهندسی شیمی دانشگاه بجنورد به عنوان ایده‌های اول و سوم انتخاب شدند.
 
همچنین در این سمینار غرفه‌هایی به جهت معرفی شرکت‌ها و صنایع دولتی و خصوصی خراسان شمالی برپا شد.

برگزاری این سمینار‌ها یقینا می‌تواند در جهت افزایش تعامل دانشگاه و صنعت کمک کند. اینک در استان خراسان شمالی این ارتباط حال خوشی ندارد، اما می‌توان با آگاه سازی مدیران صنعتی از قدرت دانشگاهیان، این رابطه را گسترش داد.
امضای تفاهم نامه ۲۵ میلیون تومانی بین دانشگاه و شرکت آبفا بجنورد/ ۶۷ درصد جمعیت خراسان شمالی فاضلاب شهری ندارند
گفتگو و مباحثه میان صنعت گر و دانشگاهیان می‌تواند بسیار مفید باشد. در این سمینار شاهد این گفتگو بودیم، اما باید توجه داشت این یک سمینار کافی نخواهد بود و از سوی دیگر نیز نباید به برگزاری چند سمینار یک روزه اکتفا کرد. برای افزایش بهره وری صنایع استان نیاز به یک برنامه ریزی دقیق و منسجم است تا دانشگاه و صنعت هم گام شوند. رابطه این دو قشر باید پیوسته و همیشگی باشد. تجربیات صنعت گران اگر با علم دانشگاهیان پیوند بخورد می‌تواند باعث رشد کشور شود. حال باید دید برنامه مسئولان مربوطه استان در این خصوص چیست؟ آیا شاهد رشد فضای صنعت استان با همکاری دانشگاه خواهیم بود و یا طبق روال گذشته هر کدام از این دو نهاد راه خود را می‌روند؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار