آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۸۳۸۹

۱۹ هزار سازمان مردم نهاد در کشور فعال هستند

معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور با اشاره به راه‌اندازی ۱۰۰ باب دفتر تسهیل‌گری در کشور، گفت: در حال حاضر در کشور سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد ثبت شده ۱۹ هزار سازمان است که خدمات مختلفی را ارائه می‌دهند.


به گزارش به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو کمال اکبری عصر امروز در مراسم افتتاح دفتر تسهیل‌گری و توسعه محلی در منطقه آسیب پذیر سید آباد این شهرستان اظهارداشت: در حال حاضر از این ۱۹ هزار سمن و سازمان مردم نهاد، ۶۷ درصد آن‌ها فعال، ۱۶ درصد نیمه‌فعال و ۱۷ درصد غیرفعال هستند.

وی‌افزود: مهم‌ترین اولویت ما در سال آینده توانمندسازی سازمان‌های مردم نهاد به لحاظ توسعه نظارتی و هم توسعه سازمانی و آموزشی است تا این سازمان‌های مردم نهاد غیر فعال و نیمه‌فعال را به فعال تبدیل کنیم.

معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور بیان داشت: ۶۰ درصد از اعتبارات حوزه اجتماعی کشور در سال گذشته از طریق سازمان‌های مردم نهاد برای بهره‌مندی خدمات آن‌ها در دفاتر تسهیل‌گری هزینه شده است.

بیشتر بخوانید
بیش از ۶ درصد سمن‌های استان مرکزی در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند

بازارچه کارآفرینی بانوان بوشهری با مشارکت سازمان‌های مردم نهاد راه‌اندازی شد

سمنان| ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به کارگیری شود


وی ادامه داد: نگاه ما به دفاتر تسهیل‌گری با نگاه یک پایگاه برای حضور مشارکت جویانه مردمی و پایگاه اصلی در محله‌های هدف برای حضور مردم برای کمک‌های چند جانبه و توسعه منطقه و رفع آسیب‌های موجود است.
اکبری گفت: در این دفاتر باید محله توسط سازمان‌های مردم نهاد و مشارکت‌های مردمی توانمندسازی شده و به محله بالنده تبدیل شود.

وی یادآور شد: در این دفاتر تنها یک سازمان مردم نهاد فعالیت نداشته باشد بلکه علاوه بر دستگاه‌های اجرایی مختلف بتوانیم مشارکت سازمان‌های مردم نهاد و سمن‌های دیگر را برای ارائه خدمات مختلف به مردم جذب کنیم.

معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور خاطرنشان کرد: این دفاتر بدون در نظر گرفتن قومیت و مذهب افراد باید خدمات خود را ارائه دهند و استانداری و حوزه اجتماعی نیز کمک کننده بوده و سهم و کمک خود را انجام می‌دهد.

وی اضافه کرد: تا پایان سال گذشته دفاتر تسهیل‌گری ما در سطح کشور ۱۰۰ باب بوده که تلاش داریم تا پایان امسال این دفاتر را ۲ برابر کرده و به ۲۰۰ دفتر تسهیل‌گری برسانیم.

عبدالقدیر کریمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس اظهارداشت: دفتر تسهیل‌گری و توسعه محلی در محله سیدآباد گنبدکاووس که یکی از نگرانی‌های ما به لحاظ مشکلات اقتصادی و اجتماعی بود افتتاح شد.

وی افزود: با افتتاح این دفتر امید داریم بخش قابل توجهی از مشکلات این منطقه رفع شود و دستگاه‌های اجرایی مختلف و مردم مشارکت خوبی در این زمینه داشته باشند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس بیان داشت: در ۲ سال گذشته به تسعی از فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت، وزارت کشور و استانداری تمرکز جدی بر مناطق آسیب‌پذیر شده و اقدامات تاتیرگذاری در این رابطه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار