یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: استعفای ظریف غیردیپلماتیک بود بهویژه در بدترین شرایطی که جنگ اقتصادی-دیپلماسی در جهان علیه ایران در گرفته است.
حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در ارزیابی استعفای ظریف در شرایط فعلی گفت: این استعفا در بدترین شرایط سیاست خارجی با توجه به جنگ دیپلماسی و اقتصادی علیه ایران صورت گرفت.
وی افزود: در شرایط فعلی یکی از سنگرهای مهم مورد هدف استعفا قرار گرفت و در این شرایط از ظریف توقع نمیرفت که حتی اگر قدرت ایستادگی در برابر فشارهای داخلی و خارجی را ندارد این طور عقب نشینی کند.
کنعانی مقدم تصریح کرد: این استعفا ما را به یاد استعفای میرحسین موسوی در زمان ریاست جمهوری رهبری انداخت که امام(ره) این نوع استعفا را مورد مذمت قرار داده بود و رهبری هم که رئیس جمهور وقت بودند،عنوان کردند استعفای شما را نمی پذیرم و اگر اصرار کنید آن را نوعی خیانت غیر عمد می دانم.
این کارشناس مسائل سیاست خارجی با بیان اینکه ظریف یکی از چارچوبهای اصلی برجام به حساب میآید و با استعفای او یکی از پایههای برجام فروخواهد ریخت و احتمال خروج ایران از این توافق نامه قوت میگیرد خاطرنشان کرد: پیام داخلی حرکت این بود که رییس جمهور نتوانست اختلافاتی را که با ظریف داشت را مدیریت کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع این رفتار هم غیردیپلماتیک بود هم از شخصیتی، چون دکتر ظریف بعید به نظر میرسید.